- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
De úgy indul újra, hogy amikor beállítok a biosban egy értéket, mondjuk 250-es FSB-t, akkor leáll 3-5mp-re és újraindul. A lap topikjában azt olvastam, hogy az Asusoknál ez természetes, még a 975-ösök is ezt csinálják.
Már 1.51Voltot adtama procinak, így elmegy 4.2GHZ-en, de néha újraindul, kikapcsol 3-5mpre és bekapcsol és szépen betölti a Wint. Ezek szerint még 1.51Volton sem stabil? Bár a Winben 1.48-at mér, eléggé alámér, ez is VDROP lehet?
A pofázást úgy érted, hogy pirossal jelöl? nekem az 1.5Volt a biosban már simán pirossal van megjelölve, de aláfeszel a lap, mondom, Winben simán kevsebbet mérnek a progik és biosban is. Most már a 802-es, legújabb bios van fenn.
'' nálad a 400 jelentené az 1:1-et (bár lehet 400-as opció nincs is), tehát ezt állítsd 533 vagy 667-re....''
Mostmár 667-es Kingmax ramjaim vannak.
''Egyébként ez az újraindulgazás, meg ilyesmi nagyon gyanús, hogy a táp hibája.''
Úgy érted, hogy a Windows alól? mert ez nekem is ganús. A lap ugyanis vadonatúj, bár attól még lehetne gond vele, de azért ne legyen.
Más: a PCI-E freki most is Auto-n van, így hajlandó csak elindulni.
Érdekes, hogy amíg újra nem indul Win alól, minden benchmark simán lefut rajta.
Más.a magas hőmérséklet miatt mások is panaszkodtaka lap topikjában, én is így jártam, de megnézem holnap még a hűtőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Gyúrósok ide!
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku (57 ciklus) 2026.10.27
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest