- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
Sziasztok, szeretnék egy kis helpet kérni. A PC3200-es DDR ramokat általában meddig lehet izzasztani? 133 FSB-s Northwood P4-el kuldom, és most 3,36 Ghz nél járok vele. (a legnagyobb lol, hogy egy gigabyte G-power pro hutóvel, és 5V-on megy a ventije
igy most alapon 38 fokos, terhelve 52 korul, szoval a hutes meg birja a tuningot.) de nem is ez a lényeg, hanem amit elkezdtem a ramok. Szóval ez ugye eddig 168 FSB-t jelent, ami a memoriaknak mar 26 % tulhajtast jelent, vagy 28, vegulis a lenyegen nem valtoztat. El vannak látva egy réz memóriahutovel, de azért én kicsit aggodom, mert nem tudom merni a hofokukat. Szerintetek medig lehet fesziteni a hurt?
ja igen, feszt még nem emeltem se procinal, se memonal, esetleg van infoja valakinek arrol meddig melegedhet egy memoria? Ott is a 70 es szabaly ervenyes, vagy ok picit jobban birjak? Esetleg majd kopkodom oket, hogy huljenek
Na eleg a hulyesegbol, pls aki tud jo infokat kuldje, ne kimeljen. Roby, mycso, ha azt mondjatok huzzam ki maris megteszem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Fejhallgatós találkozó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
igy most alapon 38 fokos, terhelve 52 korul, szoval a hutes meg birja a tuningot.) de nem is ez a lényeg, hanem amit elkezdtem a ramok. Szóval ez ugye eddig 168 FSB-t jelent, ami a memoriaknak mar 26 % tulhajtast jelent, vagy 28, vegulis a lenyegen nem valtoztat. El vannak látva egy réz memóriahutovel, de azért én kicsit aggodom, mert nem tudom merni a hofokukat. Szerintetek medig lehet fesziteni a hurt?
ja igen, feszt még nem emeltem se procinal, se memonal, esetleg van infoja valakinek arrol meddig melegedhet egy memoria? Ott is a 70 es szabaly ervenyes, vagy ok picit jobban birjak? Esetleg majd kopkodom oket, hogy huljenek
Na eleg a hulyesegbol, pls aki tud jo infokat kuldje, ne kimeljen. Roby, mycso, ha azt mondjatok huzzam ki maris megteszem.