Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Sikerült beizzítanom a procit, kiderült, hogy a memória-idôzítésekkel volt probléma, nem akart menni SPD beállításokkal, most 2-6-3-2 idôzítéssel megy 266-on.
-
Goose-T
veterán
Beszereztem egy kis Intel ventit is a north bridge-re, biztosra akarok menni! Vajon menni fog?
-
Goose-T
veterán
UP!!!
-
Goose-T
veterán
...és újra up!...
-
Goose-T
veterán
UP!
-
Goose-T
veterán
Na hali!
Megvettem a procit, 2.53-as P4 a kicsike. Sajna most csak 1.9-en hajlandó menni, de szerintem a BIOS+hütô csere után jó lesz, legalábbis remélem. A BIOS most még nagyon régi (2001. szeptemberi), a hütô csak egy kis Titan alu gané, a proci 48 fokon indul 1.9-en, szerintem ezért nem bírja. Az FSB frekit fel lehet kenni 250MHz-ig, elvileg még tuningolni is tudnék a cuccal. Kell egy jó hütô, ami fasza. Ajánljatok valamit! -
Goose-T
veterán
UP!!!! UP!!!!!
-
Goose-T
veterán
Up!!!
-
Goose-T
veterán
Ennyire nehezet kérdeztem volna?
-
Goose-T
veterán
Up! :C
-
Goose-T
veterán
Hali!
Namármost: arra gondoltam, hogy veszek egy 533 FSB-s P4 procit, de az alaplapom egy Abit DB-7, Intel 845D chipset-tel, ami elvileg csak a 400MHz FSB-t támogatja. Vajon bevesz ez egy 533-as procit? A lapon ugyanis fel lehet húzni bôven az FSB-t 533-ra. Vannak valakinek ilyen tapasztalatai?
Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest