Aktív témák
-
Notes
senior tag
Persze én is úgy gondoltam, hogy a pe a 800-at, szóval érted gúz....
-
Goose-T
veterán
Sikerült beizzítanom a procit, kiderült, hogy a memória-idôzítésekkel volt probléma, nem akart menni SPD beállításokkal, most 2-6-3-2 idôzítéssel megy 266-on.
-
Goose-T
veterán
Beszereztem egy kis Intel ventit is a north bridge-re, biztosra akarok menni! Vajon menni fog?
-
Goose-T
veterán
UP!!!
-
Goose-T
veterán
...és újra up!...
-
Goose-T
veterán
UP!
-
Goose-T
veterán
Na hali!
Megvettem a procit, 2.53-as P4 a kicsike. Sajna most csak 1.9-en hajlandó menni, de szerintem a BIOS+hütô csere után jó lesz, legalábbis remélem. A BIOS most még nagyon régi (2001. szeptemberi), a hütô csak egy kis Titan alu gané, a proci 48 fokon indul 1.9-en, szerintem ezért nem bírja. Az FSB frekit fel lehet kenni 250MHz-ig, elvileg még tuningolni is tudnék a cuccal. Kell egy jó hütô, ami fasza. Ajánljatok valamit! -
Notes
senior tag
Nézzél szét a BIOS frissítísek szekcióban. Valószínűleg már van hozzá olyan BIOS ami megoldja ezt a dolgot. Nekem (Aus P4PE-hez) van.
-
kurczi
csendes tag
Na, aztán HOGY-ból jól besokalltam.
-
kurczi
csendes tag
-
Goose-T
veterán
UP!!!! UP!!!!!
-
Goose-T
veterán
Up!!!
-
Goose-T
veterán
Ennyire nehezet kérdeztem volna?
-
Goose-T
veterán
Up! :C
-
Goose-T
veterán
Hali!
Namármost: arra gondoltam, hogy veszek egy 533 FSB-s P4 procit, de az alaplapom egy Abit DB-7, Intel 845D chipset-tel, ami elvileg csak a 400MHz FSB-t támogatja. Vajon bevesz ez egy 533-as procit? A lapon ugyanis fel lehet húzni bôven az FSB-t 533-ra. Vannak valakinek ilyen tapasztalatai?
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest