- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
-
azzio
aktív tag
válasz
Auslander #15 üzenetére
én is az eldurrogó kondiktól félek, most készülök is7(-e)-t venni, nézelődtem alternatívák után, de nem találtam. meri vagy nem meri? egyszer halt meg abit lapom kb. 2 éve, nemtom mi volt a baja (éppen vihar volt, villámok ezerrel :) ), de kicserélték gariban, azóta is abitom van. viszont tény, hogy én is láttam a saját szememmel abitot eldurrant elkóval, méghozzá barátnőm papájának a gépében, de az egy VI6-os volt, jó régi. úgyhogy akarom is meg nem is, de úgyis azt fogok venni. viszont mindig vevő vagyok a jótanácsokra, barátnőmnek most vettünk gépet, szűk pénztárca miatt abit sa7-et választottam bele, az eladó meggyőzött egy asus p4pe-x-ről, és most az van benne. mégiscsak intel csipszet, és ha később bővíteni akarjuk, bírja a 800-as fsb-t... most ezeket én mér írtam le? mindegy, ha off, hát off
-
azzio
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #16 üzenetére
nem rambus kell bele, ddr. az is i875-ös lap.
-
azzio
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #11 üzenetére
én is abit fan vagyok, úgyhogy +1 valamelyik abit 865/875 lapra. de szerintem az asus p4c800 ugyanolyan jó, ha nem jobb. vehetsz esetleg intel alaplapot is, azok garantáltan nagyon jó minőségűek sok szolgáltatással (bár többnyire alacsony tuning-potenciállal), de [moderálva] drágák.
Aktív témák
Hirdetés
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest