- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
Hacked_3937 #34 üzenetére
Inkább a procit kéne húzni, nem a vga-t: 1024*768-ban, FSAA és anizo nélkül, ez a konfig proci-limitált...
-
ar
tag
válasz
Hacked_3937 #34 üzenetére
THX!
Amint megvannak az eredmények szólok! -
Hacked_3937
csendes tag
válasz
Hacked_3937 #30 üzenetére
má oksa minden
-
Joe_007
tag
válasz
Hacked_3937 #30 üzenetére
Amikor vettem ezt az Asus kártyát 1 Abit KG7-es lapom volt és valami okból nem lehetett hozzá telepíteni a chipset drivereket és lehültem ,mert Amd 1700+ procival 6300 volt a 3dmark2001se.Holott jóval többnek kellett volna lennie.
Kicseréltem a procit(hozzáteszem nincs semmi bajom az Amd-vel:) ) az alaplapot ami jól müxik és 1böl majd 10000pont.
Elösször azt hittem a kártya rossz,de nem hanem az alaplap. -
Joe_007
tag
válasz
Hacked_3937 #27 üzenetére
Nekem az Asus Ti4200 memoria 535-540-re húzásánál már hibázik.Nálad alapon csinálja vagy húzva,mert ha húzva akkor ennyi a vége és azért viselkedik így.
-
Hacked_3937
csendes tag
válasz
Hacked_3937 #26 üzenetére
Videokártyát vigyem vissza ?
-
Hacked_3937
csendes tag
válasz
Hacked_3937 #25 üzenetére
Ja és huzás nélkül is 3dmarkba néha metszések jellennek meg
-
Alex
csendes tag
válasz
Hacked_3937 #1 üzenetére
Hi '
Nekem most egy hasonló cuccom van, azzal a különbséggel, hogy a proci P4 1.8 és az alaplap 645DX alapú. A 3dmark2001 eredményed valóban karcsú egy kicsit, nekem alapban 8500 körüli, csak a procit húzva (133 FSB,18*133=2400Mhz) 10000 körül alakul, lehet hogy menne tovább is,de egyenlőre elég ez is :( -
Hacked_3937
csendes tag
válasz
Hacked_3937 #17 üzenetére
Sisoft sandra kiirja hogy pc2700 ...167cl2.5 meg cl2 133 stbstb
Van a Biosba valami beállitáa :
alapba .ahol lehet manuális állitást csinálni és van ott 4 számérték amit lehet állitani CAS latenci meg ijenek oda mijen beállitások kellenének?
Most melóhelyen vagyok azé nem irok poontos infokat -
Egon
nagyúr
válasz
Hacked_3937 #17 üzenetére
Itt van a kutya eltemetve...:) Mindenki a default tesztet szokta alapul venni, ami 1024*768, 16 bites színmélység, no FSAA... Így futtasd!
-
vlaci79
senior tag
válasz
Hacked_3937 #1 üzenetére
udv
en eloszor a drivereket neznem meg ennel tobbnek kene lennie utanna foglalkoznek a huzassal.
Intel application accelerator nem arthat, uj drivert mindenhez hatha segit. -
Joe_007
tag
válasz
Hacked_3937 #1 üzenetére
Én a VGA-t Powerstrippel húzom.
-
Joe_007
tag
válasz
Hacked_3937 #1 üzenetére
Nekem 2.0Ghz-es van BD7II-ben. Max. 138fsb volt az pedig 2760Mhz.
De stabilan 2650Mhz-en fut.Asus Gf4 Ti4200-vel tuning (proci 2.0Ghz-en) nélkül 9990 pont. 40.72 driverrel.
Az alaplapi driverek fönn vannak,mert a 6996 elég gyengusz. -
Den
veterán
válasz
Hacked_3937 #9 üzenetére
oké, másikat törlöm.
-
Egon
nagyúr
válasz
Hacked_3937 #1 üzenetére
1. Nincs mit mondanom...:) Szépen lassan, MHz-enként emelve, amíg elindul a Win. Aztán feszemelés, tovább emelni az órajelet, tesztelni Prime95-tel. Egyértelmű. Szerintem 133 MHz-es fsb-nél többet nem valószínű, hogy ki tudsz sajtolni (sőt, inkább 120-125 körül lehet a vége); 1.75V-ig emelheted a feszt (ha lehet egyáltalán annyit adni...).
2. Ha TÉNYLEG DDR333-as moduljaid vannak, akkor fel kellene hogy ismerje a bios (kivéve ha nem auto-ra van állítva a Softmenu-ben a memóriára vonatkozó pont). A lap elvileg támogatja a fix AGP/PCI beállítást, ezt célszerű beállítani (66/33-ra természetesen). A CPU/MEM beállítást, tuning esetén, tuti DDR333-as ramokkal célszerű szvsz 3:4-re venni: így 125 MHz-es fsb-nél a ram pont 166-on fog ketyegni. Ha 125 MHz fölé mész, célszerű 1:1-re venni, a tesztelés idejére (ha stabil, akkor lehet próbálkozni 3:4-gyel is, hátha bírja a ram).
3. Rivatuner.
4. Lásd 1. pont. -
Den
veterán
válasz
Hacked_3937 #1 üzenetére
A két topic közül melyikezt akarod megtartani? Mert két ugyanolyan témájú fölösleges.
-
robekri
addikt
válasz
Hacked_3937 #1 üzenetére
Lehet, hogy jobb lett volna befektetni egy 1.8A-ba ugyanis SZVSZ ez és a 1.6A a legjobban tuningolható. A 2Ghz-est nem tudom, hogy mily módon lehet húzni.
De annyi biztos, hogy egy haverom 1.6A-ja 2Ghz :DD felé volt húzva !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az alaplapja Abit TH-II-es lap vold (RD-RAM-os)!
Bocs, de nem sokat segítettem!:(
Üdv.:Robe -
HEBI
senior tag
válasz
Hacked_3937 #2 üzenetére
Tényleg nagyon gyenge eredmény, de a monitorkártya minden dolgát (sebességét, frissítést) be tudsz állítani a rivatuner progival. Ez letölthető, szerintem a PH letöltés szekciójából is.
Ez a progi kétféle tuning lehetőséget kinál. Az egyik a hardveres tuning (ez szokott kevésbé eredményes lenni) és a szoftveres tuning, ami nálam jobban bejött.
A Intel procit meg legalább 2400on kellene hajtanod, de ez nem az én asztalom.
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest