- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
Aktív témák
-
Den
veterán
Vagy azona mask. Csak hogy könnyű legyen döntenie :). Na komolyan, szerintem mindhárom házzal jól jársz, nekem mask van, és nagyon tuti jó kidolgozásu, a műanyag és fém részek is. A másik azona professzionálisabb, több meghajtó helyel, asszem 400w-os táppal. A meghajtók csavarok nélkül gyorsan rögzíthetők, az egész alaplaptartó a slotokkal együtt hátra kihúzható szóval könnyű szerelni.
a feel ház is jó, szerintem jól néz ki, amit én láttam személyesen az viszonylag masszív is volt bár nem tűnt annyira precíznek és erősnek mint az azona. -
Feel V.
-
Technikus
csendes tag
Sziasztok! A következő házak közül Ti melyiket választanátok?
Feel V
Azona Class CS9950P4A
Azona Mask 2000P4
AMD konfigurációt tervezek bele.
Ha esetleg van valakinek jobb tippje a házat illetően hasonló árkategóriában (15 eFt) és 400W-os táppal, ne kímélje a billentyűzetet! -
Sajna most válok meg a Feel-IV-emtől, hát azért ezek mellett az átlagos Codegen messze elbújhat, ezt úgy mondom, hogy most olyat veszek. Nem rezonál, pont elég nagy (midi<Feel4<nagytorony), 400W-os Huntkey táp, meg jól is néz ki. (csakhát 16e+fa)
-
9CS
senior tag
Guest: Igen a ház kialakításában is van külömbség, azaz a lyukak ott vannak-e ahol kell. Mivel a táp utólag cserélhető igy erre érdemes figyelni. Új házat úgy érdemes vásárolni szerintem, hogy a lehető legnagyobb legyen és valami nevesebb gyártó cucca. Erettentés képpen az új céges gépek házinak az oldallapja olyan vékony, hogy a TAK68-már majdnem széttépné. Feltételes mód, mert szerencsére nem az van bennük.
-
guest
veterán
DTK CAS-74P. Korrekt osszeszereles, sehol egy sorjas szel, 300W-os tap, csendes.
-
laja
tag
Hát én Codegen házat vettem 300 W-os táppal. A ház oldala és teteje vibrál, ha nem szoritom le néhány CD dobozzal, a táp meg hibás volt, mert ha a P4-hez való speciális harmadik dugót bedugtam az alaplapba, egyszerűen be se indult semmi. Ha kihuztam, ment. Aztán mivel gondoltam, hogy nem véletlenül van az a dugó, vettem egy 300-as Enermax tápot. Halk, jó.
Egyébként most már én nem midi hanem nagy házat vennék. Jobb hútés, könnyebb szerelés. -
guest
veterán
Most állok házvásárlás előtt. Esetleg valami jótanácsot tudnátok adni, pl. mit ne, mit igen, mire figyeljek, ja és 15000 alatt szeretném megúszni
-
Godfather
aktív tag
Alapvetően a régi házakat is lehet használni p4-hez, de nem árt, ha nem egy midit akarsz átalakítani. Szóval elvileg mindegy, de az újabb házak már tágasabbak. Nekem is pölö 250-es tápom van, de ott fityeg rajta a két plusz p4 csati is. Ez alapvetően nem zavar, mert p3-am van, egy elég keskeny deszkán, a ház is elég tágas így, de egy p4-es lapot már csak kompromisszumos megoldással tudnék beletenni. rack nem férne el.
-
Agyzuzo
addikt
Igen.
-
guest
veterán
De ezek mellett a régifajta is ott van?
-
Godfather
aktív tag
Elvileg az ''igazi'' P4-es házakban minimum 300w-s táp van, és van még két plusz csatija. Egy olyasmi, mint egy fél AT csati, meg egy kis 4szöglet alakú. Ez a táp. Ma már nem mindegyik P4-nek kellenek ezek a plusz csatik. Aztán az se árt, ha a ház egy kicsit hosszított, illetve/vagy szélesebb. A P4-es deszkák elég szélesek.
-
guest
veterán
Sziasztok
Arra lennék kíváncsi, hogy mi a külömbség a hagyományos ATX, és a P4 házak között?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Robotporszívók
- Magisk
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- DELL T40 EMC Szerver
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged