- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát ha ezeket jelentette a ''kihajtani'' kifejezés, akkor nem szóltam. Én úgy értelmeztem, hogy mondjuk az XP-n gyorsabb ugyanaz a proci, mint 98 alatt (extra ficsúrok nélkül).
-
-
Mondjuk ami még az XP mellett szól: Én másfél éve használom már ugyanazt az installt úgy, hogy millió programot/játékot installáltam már rá (hardcore user vagyok
). És egyáltalán nincsenek kékhalálok, lassulások. Ráadásul már majdnem az egész gépet kicseréltem közben 2x, az alaplapot is beleértve (csak chipset driver kellett új)! Szóval én meg vagyok elégedve az XP-vel. A WinME-t béhány havonta újra kellett húzni, emrt nem bírta a strapát.
-
Hát igen. Mikor másfél éve vettem az oprendszert, igen csak elgondolkoztam azon, hogy XP helyett csak WinME-t veszek, mert az nagyon bevált nekem. Aztán mégis XP-t vettem, és ma már el sem tudom képzelni, hogy egy régebbi win-t használjak, annyival jobb mint a többi. De szerintem a legtöbb embert/céget az riaszt el, hogy pénzt kell érte kiadni (mert ugye ha már megvan a win98 licence, akkor minek másikat venni).
-
A HT-t ki kell kapcsolni a Biosban, majd (mivel max 512MB-vel kell telepíteni), meg kell csinálni a memória hack-et, majd betenn ia többi memót. Ennyi, más gond nem lehet, bár kár elpazarolni a HT-t, mert sokat számít.
Na meg azzal is zámolni kell, hogy manapság már egyre kevesebb dolgot működik 98-on, pl a legtöbb drivert is már csak XP-re frissítenek (Catalyst is elvétve jelenik meg 98-ra). A legjobb példa erre a DOOM3.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest