Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mottie
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Nekem pont Soldier az egyik leggyorsabban felkapott hos. Általában flankelek vele ha tehetem, hatékonyabb mint szemtol szembe. Tanknak Roadhog, mert vele is lehet hozni a flankelos játékstílust, de foleg a fun playek lehetosége miatt szeretem.
Azt kellene megtanulnom, hogy kit milyen szituációba érdemes hozni, mert van hogy érzem hogy egyszeruen nem mukodik, olyankor váltok valamire, de elég clueless módon

-
saen
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Soldier pedig elég erős, mert nagyon univerzális. Relatíve gyorsan lehet vele futni, messzire és pontosan lő, rakéta is van ha kell extra sebzés és még supportként is jó, mert nem csak magát, hanem a többieket is tudja gyógyítani. Az ultija meg nagyon erős ha el kell takarítani egy sérült csapatot. McCree nerf után sokat erősödött és profik is tolják vele, főleg defense-en. Annyit kell tudni, hogy minél hosszabban lősz vele, annál nagyobb a szórása a fegyvernek, érdemes rövid sorozatokat lőni.
Zarya meg egy elég nehéz hős, a sebzése csak akkor magas ha fel tudod tölteni a pajzsot és úgy tudod tartani, ez azért nem annyira könnyű. Ma ami meccseket mentem lehoztam ilyen 2500 körüli damage blockkal, de mégse volt sok high energy killem, pontosabban csak néhány. Általában ha fel tudom tölteni a pajzsot akkor meg is halok hamar, szóval van még mit gyakorolni.
Genji brutál erős, de szintén baromi nehéz jól játszani. Lúcio viszont nem túl bonyolult, ott csak a wall riding ami nehéz, azt gyakorolni kell ha akarod használni.Én nagyon sokáig főleg supportot játszottam, de bevallom nekem unalmas lett. Nehéz nézni, hogy szerencsétlenkednek a többiek a papír hősökkel. Jó eséllyel alacsony az mmr-om és azért rak ilyen hülyék mellé, de sokszor van úgy, hogy jobbak vagyunk ha én vagyok dps-szel, ami meg azért fura, mert nem vagyok túl jó célzásban. Most a tankokat gyakorlom, főleg azért mert talán ők a legkevésbé népszerűek most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dark Souls sorozat
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TBT