- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Dalai Láma #2 üzenetére
Csak azért szenvedek vele, mert teletömték a fejemet az Outlook mindenféle biztonsági hibáival - a CHIPben is írtak a múltkor valamit erről, ott volt, hogy meg lehet csinálni, hogy a csatolt file elindítása nélkül is aktivizálódjon a vírus. Ráadásul az egyik vinyóm éppen haldoklik, a másik meg tele van fontos dolgokkal, ugyhogy nem lenne jó, ha valami elveszne.
Eddig az ilyen csatolt fileos vírusokat mindig elkaptam (eddig három volt), mert elég feltünőek voltak, és akkor még nem hallottam olyan vírusról, amit el sem kell indítanom - bátrabb voltam.
Vírusirtó meg nincs a gépemen, mert ezeket az email vírusokat eddig mindig észrevettem (kellően feltünőek szoktak lenni), más meg már évek óta nem jutott el a gépemhez. Utoljára egy vírusos Quake2 CD fertőzte meg a gépemet (persze egyik vírusirtó sem jelezte, és egyik sem tudta utána irtani). Ez a Quake2 megjelenése után nem sokkal történt, azóta semmi.
Eddig egyébként ahányszor vírusos lett a gépem, még egyszer sem tudta irtani a vírusirtó. Ezért is nincs már egy ideje a gépemen vírusirtó. Ráadásul főleg filmeket csinálok a gépen, ahol nem nagy a vírusveszély (videobemeneten még nem lehet semilyen vírust kapni szerencsére).
NAVot is használtam régebben, de lassította gépet, ráadásul állandóan töltögetni kellett hozzá a frissítéseket, ugyhogy elegem lett és most már föl sem raktam.
Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest