Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
Köszönöm szépen!
Rákerestem e szavakra, és találni ellenőrzésükre szakosodott webes toolokat. Köszi!
Azt látom, hogy nekünk nincs DKIM aláírás a levélben. Másban nem különbözik a mi levelünk azoknak a leveleitől, akiknek gond nélkül azonnal odaér. Például másnak sincs DMARC rekordja. De akivel összehasonlítottam, annak van DKIM a levélben. Nos, egyeztetek majd a rendszergazdával, hogy be tudja-e tenni.
Egyébként nem is gondoltam volna, hogy ennyi minden állhat egy levél útjába. Például hogy karantén is van egy ilyen nagy levelezőrendszernél. Azt gondoltam, hogy vagy eldob egy levelet spam pontszám vagy egyéb alapján, vagy pedig berakja az Inbox-ba. De hogy parkoltassa?! És azt miért? Tovább elemzi egy másik program, amikor majd az a másik program ráér?

No meg azért is csudálatos, mert a Gmail.com nem gördít akadályokat a levelek elé. És azért az sem egy kis felhőszolgáltató...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)