- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple Watch
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
Köszönöm szépen!
Rákerestem e szavakra, és találni ellenőrzésükre szakosodott webes toolokat. Köszi!
Azt látom, hogy nekünk nincs DKIM aláírás a levélben. Másban nem különbözik a mi levelünk azoknak a leveleitől, akiknek gond nélkül azonnal odaér. Például másnak sincs DMARC rekordja. De akivel összehasonlítottam, annak van DKIM a levélben. Nos, egyeztetek majd a rendszergazdával, hogy be tudja-e tenni.
Egyébként nem is gondoltam volna, hogy ennyi minden állhat egy levél útjába. Például hogy karantén is van egy ilyen nagy levelezőrendszernél. Azt gondoltam, hogy vagy eldob egy levelet spam pontszám vagy egyéb alapján, vagy pedig berakja az Inbox-ba. De hogy parkoltassa?! És azt miért? Tovább elemzi egy másik program, amikor majd az a másik program ráér?

No meg azért is csudálatos, mert a Gmail.com nem gördít akadályokat a levelek elé. És azért az sem egy kis felhőszolgáltató...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)