Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
Vagy egy Total (Windows) Commenderrel darabolt cuccról van szó, de - ami valószínűbb, különüsen ha netről szedted le - egy szegmentált RAR állományról, aminek a legkisebb sorszámú darabját ha bedbod a WinRAR-ba, vagy a Comanderen belü Alt+F9-et nyomsz rajta, kicsomagolhatod a tartalmát. Ha már letörölted a sorszámozott fájlokat és csak a tévedésből összefűzött ''out'' van meg, azt is bedobhatod a WinRAR-ba.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
pl totalcommander csinalja darabolt file-ok osszeillesztesekor -- nevezd at, valoban bevalik, ha tudod mire kell nevezned, vagy nezd meg ezeket => Bővebben: link, Bővebben: link
-
SVG
csendes tag
Találkozott már valaki ''out'' formátummal?Kicsomagolás után a megszokott avi vagy mpeg helyett out kiterjesztésű file-t kaptam, és nem tudom, hogy lehet lejátszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- BestBuy topik
- Napelem
- Villanyszerelés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval megvannak még a számozott rar file-ok is,ezeket egyesítettem tc-el,és lett belőle: filmcíme.part1.out . Lejátszani sem tudom semmivel.Rosszul csomagoltam ki?