- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soni.20
tag
Jah, és akkor vki mondta hogy tök egyszerű otthon szervert csinálni
Dinamikusan kiosztott ip. Nem dinamikus, jó régóta már csak ez az egy van
PC alapértelmezett címe : ugyanaz mint az eredeti a végén 166 helyett 1-es van.
Routertől kapja DHCP-vel : no ez nemtom mit jelent, de belső megérzés súgja hogy igen
default gateway. Sztem ez a router, nemtom ez alatt mit kéne írnom
Lépjünk be a routerbe mostmárNa azt majd inkább holnap, most fexem ha nem haraxotok
-
Soni.20
tag
Hát ez a link mind szép és jó, de először elérhetővé kéne tennem akár IP cím beírása alapján a megosztott dolgaimat, utána kéne csak a domainnal foglalkoznom.
A netet egy router osztja szét = ''SMC Barricade 4port cable/DSL Broadband router SMCBR14UP''
Ez a teljes neve. És itt szerintem ezzel van a gond hogy nincs rajta nyitott port, és mivel szoftver sincs hozzá ezért is nem is tudok rajta nyitni. Erre kéne vmi spec. szoftver, vagy a Hálózati beállításoknál találtam még vmit, de azt nem merem átírogatni -
Soni.20
tag
Hát mondom, elvileg kész van meg én magam látom, sztem csak a routeren nincs megnyitva az a port amit választok. Ezt meg nem tudom megnyitni, mert hiába telepítem fel a hivatalos oldalról vagy a CDről a szoftverét, csak 1 üres könyvtárat csinál, és sehol nem találom. Még a programok telepítése/eltávolításánál se. Egy olyan progi kéne amivel lehet portot nyitni, vagy nemtom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest