Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Netfone
- Be is futott a Honor GT Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bleró
tag
vx
-
bleró
tag
Sziasztok.Sajnos elromlott a telóm.a feleségem nokia 3120c-jét használnám de elfelejtettük azt a biztonsági kódot amit beállítotunk.Milxen progival tudnám ezt megnézni és hogyan.Előre köszi a választ
-
bleró
tag
Sziasztok.Sajnos elromlott a telóm.a feleségem nokia 3120c-jét használnám de elfelejtettük azt a biztonsági kódot amit beállítotunk.Milxen progival tudnám ezt megnézni és hogyan.Előre köszi a választ
-
bleró
tag
sziasztok.6120navigátorhoz szeretnék pc kódot kérni tisztelettel.az enyémen 03.25 van.biztos van már újabb.
-
bleró
tag
Sziasztok.segítséget szeretnék kérni
.Kaptam egy D750i telót amin r1aa soft volt.megakartam frissíteni a seusal de azt mondta nincs újjabb fress.letöltőttem az xs progit,és flasholtam. az se portálról szedtem la a main ,fs,és custom fájlokat. k f750 i hez.próbáltam a cda-át ,r1 bc-ét r1 da-át, söt még a w800 ét is.végig is mentek a flashek,meg volt a custom is.ügyeltem mindenre a leírtak szerint.de mikor bakapcsolom a telót azt irja ki hogy konfigurációs hiba,forduljak a szolgáltatóhoz.Légyszi ha tudtok segítsetek
estleg ha megvan az r1 aa soft d750i -hez az biztos felmenne,de a se portálon csak cid 39-es van.az én telóm pedig cid 49 red..köszönöm elöre is.
-
bleró
tag
sziasztok.tudnátok dobni egy lincet ahol leírják hogyan lehet d750i-re w 800,vagy gyári k750 softot rakni?tudom hogy a topic elején volt ilyen de sajnos már nem elérhető-előre is köszi mindenkinek
-
bleró
tag
Sziasztok.Haveromtól kaptam egy nokia N72 telót.Sajnos nincs benne magyar nyelv.Tudna nekem valaki egy porudct kódot N72-re,amiben benne van a magyar nyelv?Gari nincs így tehát nincs mit veszíteni.Elöre is köszönöm a segítséget
-
bleró
tag
Meg a megfelelö product kód : is kellene
-
bleró
tag
Sziasztok .Segitséget szeretnék kérni .Vettem egy 3110c, pannonos.Szeretnék érdeklödni,hogy hogyan tudnám felrakni a telóra a frissebb szoftvert,Az enyémen v 05.50 van 07 08 14-es dátummal rm-237.a gari nem gond. szeretném az újabb softot, az nsu azt irja hogy nincs újjab soft,pedig van.légyszi segitsetek.köszönöm elöre is üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest