- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már nem bánnám, ha megszunne ez óra atalitgatas, mert az enyémek szokoevente szinkronizálnak.
-
válasz
ZeTeNy1234 #929 üzenetére
Sajnos nálam ezek a rádió vezérelt dolgok nem nagyon működnek, van 3 eszköz is egyik sem szinkronizál mindig, épp amikor kedvük van.
-
Engem szopatnak ezek. 3 hónap elteltével úgy döntőt szinkronizál egyet.
-
válasz
Leonardo91 #871 üzenetére
Uzoli a neve anno egy magyartol vettem 15eft kB
Jól mer. De ebayen is árulják viszont nagyon drága 139dodo kB. -
válasz
Leonardo91 #861 üzenetére
2 éve meg van, nincs vele gond. Alapból kapsz mellé 3db külső érzékelot.
-
Nem értem én ezt a szinkronizálast. A falra felrakva ahol régebben szinkronizált most már nem de a leveve kB 50cm re és picit elforditva már jó.
-
válasz
kovacsmisn #756 üzenetére
-
válasz
dethroner #749 üzenetére
Ebben lehet valami, mert próbáltam manuálisan, de nem sikerült neki, aztán behoztam a külső egységet, de úgy sem aztán kihuztam az adaptert és bár 30 centivel távolabb volt , de egyből sikerült neki, az adapter olyan hosszabitóban van ahol elég sok adapter van meg, emlékeim szerint nyáron a legvégén volt és akkor rendesen szinkronizált, most közepén volt, viszont vissza raktam a végére majd meglátom milyen így.
-
-
Ahogy azt gondoltam egy óra sem állt át, pedig egész nyaron láttam, hogy tudtak szinkronizálni, természetesen most nem.
-
Ismeri valaki ezt?
uzoli em3390 -
Úgy látom a tfa spring nem tud légnyomást mérni.
-
-
ez is tetszik
Csak úgy látom hogy nem mutatja 1szerre a külső belső hömérsékletet. -
Kemot URZ3216 ezt néztem ki.
-
Sziasztok, szeretnék venni egy olyan állomást ami szines kijelzős a konzolt adapterről is lehet üzemeltetni. van külső érzékelője és jónak mondható max 10eftig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest