Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Adott egy Tp-link RE450 jelerősítő.
Hogy lehet úgy beállítani hogy a vezetékes internet megy bele és úgy ossza wifin a jelet?
A legközelebbi wifi túl messze van (20m) így csak vezetékkel tudtam a kis házba elvinni a netet, de jó lenne ha itt is szorná a wifit ez az eszköz. -
dewil666
őstag
válasz
MasterMark #54394 üzenetére
Igen arra gondoltam csak figyelmetlen voltam
Köszönöm a segítséget! -
dewil666
őstag
válasz
MasterMark #54389 üzenetére
Köszönöm szépen!
Illetve annyi van hogy az egyik fele úgy van ahogy a képen látszik.
Ahhoz az A vagy a B kell a másik végére? -
dewil666
őstag
válasz
Gubek-Einste #45027 üzenetére
Azt csak akkor látom ha rá vagyok csatlakozva arra a hálózatra vagy távolról internetről is?
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyen járok a kérdésemmel de remélhetőleg tudtok választ adni.
Adott egy huawei mobile wifi e5577cs ruoter amit a munkahelyen használunk pár kolegámmal.
A hozzá való app-al (Huawei Hilink) remekül beállíthatóak az alap dolgok.
Viszont most felmerült bennem egy olyen kérdés hogy valahogy meg lehet oldani azt, hogy ha nem a munkahelyemen vagyok hanem otthon pl. akkor is meg tudjam nézni hogy milyen eszközök vannak rá csatlakozva?
Köszönöm a segítséget! -
dewil666
őstag
válasz
Intruder2k5 #43325 üzenetére
Minden maradt a régi jelszó és felhasználó név is.
Bridge mód előtt a saját wifijén jó volt csak lassú -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Adott egy FTTH hálózat digi 1000 nettel.
Egy Huawei HG8121H GPON eszközt hozztak.Tudnátok segíteni mit hogyan kell beállítani a routeren lépésről lépésre?
Digit hívtam már bridge a kütyü (wifi sem aktív). Az én routeremet tp-link ac 750 reseteltem. Most itt járok.
Hol, mit, mire kell állítanom?
Már a tp-link menüben mindent össze vissza nyomkodtam de az a fránya kis sárga háromszög felkiáltó jellel nem akar eltünni a wifi jelből
Dél óta ezzel kinylódok és lassan agyvérzést kapok.Köszönöm!
-
dewil666
őstag
válasz
Gubek-Einste #38066 üzenetére
Most próba képen egy egy antennás belső kártya van benne 54Mbit és eddig tökéletes full térerőn megy. Csak ennek ugye a sebessége lassú.
Szerinted melyikkel járnék jobban? A routerrel (4300ft) vagy a belső kártyával (3500ft)?
A CFW az mi lenne? -
dewil666
őstag
válasz
Gubek-Einste #38063 üzenetére
Ha megveszem a TP-Link TL-WR941ND routert és összekötöm az asztali géppel akkor onnan mit hogyan kell beállítanom?
Vagy akár ez is jó lehetne nekem: TP-Link TL-WN851ND 300M Wireless N (Belső wifi kártya)? -
dewil666
őstag
válasz
Gubek-Einste #38061 üzenetére
Router is jó ehhez a feladathoz?
Érdekes.
Esetleges: TP-Link TL-WR941ND?
Ahogy utána olvastam amit ajánlották nem tudja a maximum sebességet az internetemnek. -
dewil666
őstag
válasz
Gubek-Einste #38056 üzenetére
De milyen eszközt? Extenderem vagy access point lenne jó választás? A router wifin sugároznák a jelet az új kütyü venné a jelet amit a pc-re teszek és ezt kötném össze vezetékkel.
-
dewil666
őstag
válasz
Gubek-Einste #38047 üzenetére
Panel lakás egy db 10cm fal van az adó és vevő között és kb 3-4 méter.
A router az tp link ac750 archer c20. Digitális néz a legkisebb 100/50. -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Otthon van egy wifi-s routerem és az asztali gépem usb wifi-vel (Tp link 821) van párosítva.
Amióta alaplapot cseréltem 150 chipset-re azóta gondok vannak és random ledobálja a jelet majd magától megjavul. Ezért szeretném ezt valami külső eszközzel kiváltani amit a lan-ra tudok csatlakoztatni. Volt régebben egy extenderem de mivel nem kellett ezért sajnos eladtam.
Most az jó lenne. Esetleg most ha veszek milyen kütyüt vegyek erre a célra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest