- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Suineg
senior tag
válasz
Soma01 #55841 üzenetére
Kábellel nincs csatlakozás. Be van dugva konnektorba, csatlakoztatva van mindkét wifi sávhoz külön-külön (2,4 és 5 GHZ) Müködik is a lelkem, de a fő router hálózatán kívül (192.168.0.xxx) egy másik cimkiosztást hoz létre (192.168.10.xxx). Az átjárója xxx.xxx.10.1 lesz. Azt szeretném, hogy egy cimkiosztást használjon a fő routerrel, a DHCP-jét tiltanám és a fő router osszon címet. A Lan ip-t átirva xxx.xxx.0.2 -re beírva a mask és az átjárót, tiltva a DHCP-t, már nem csatlakozik fel utána és a webadmin sem jön be. Annyit még csináltam, hogy a routerben wds-t bekapcsoltam, ráléptem a wifi hálózatára (vagy a 2,4 vagy az 5 GHZ-en lehet csak). Router kikapcs/vár/bekapcs után már betöltötte a webadmint (192.168.0.2) de valami nem tiszta mert csak egy picit működik, azután szintén nem. Vagy valami nincs még megadva, vagy valami ütközik...
Van egy másik repeater is amit be tudtam állítani, remélhetőleg ezt is sikerül, kérem a segítségeteket, nem hiszem el, hogy nem akar összejönni. Egész nap szórakoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest