- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmaxter
tag
De a kírásban miért nem tüntetik ezeket fel. Honnan a péklapátból fogom tudni, hogy a következő, újonnan választott kivitelező megfelel akár az általad leírtaknak, vagy az Eljárás Rend bármely pontjának. Abban négy (vagy öt) pont van felsorolva amire különös tekintettel kell lenni, de ebben a mondatban az is benne van, hogy lehet még akármi, vagy bármi. Továbbá maguk a tanácsadók sincsenek tisztába sokmindennel és ez nem az ő töketlenségük miatt van, henem mert hétrő-hétre változnak a feltételek vagy csak valami apróság. Akárhohy is nagyon mutyi szaga van a dolognak. Az én meglátásom szerint a pályázókat próbálják terelgetni a kormányközeli cégek felé.
-
vmaxter
tag
Tegnap kaptam felszólítást hiánypótlásra, melynek a leglényegesebb pontja, hogy az általam választott kivitelező nem felel meg az Eljárás Rend 7.2 fejezetében foglalt feltételeknek. Ezt most nem részletezném, de bullshit az egész (szerintem csak nem
mutyi kompatibilis az emberem).Két hónapnyi melóm van ebben a szarban, kétszer volt nálam a vállalkozó, részletesen egyeztettünk mindent, majd én kerestem fel kétszer a szerződésekkel, nyilatkozatokkal. A pályázat kiírásakor nem találkoztam a fenti, Eljárás Rend nevű dokumentummal, vagy rá való hivatkozással, csak az volt a lényeg, hogy az ÉMI-nél regisztrált, vagy sem.
Ráadásul ügyintézőt is bevontam a folymatba, aki megegyezésünk ellenére kért OTP helyett a MBH-ba küldte a pályázatot és miután befogadták azt még elkért 80 ezret. Most van két hetem új vállalkozót keresni. De mi a garancia arra, hogy az megfelel majd annak a bizonyos eljárásrendnek.
Komolyan mondom egyszerűbb lett volna csinálnom három puját 50 milláért, mint kínlódni szaros hatért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Ingatlanos topic!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Modding és elektronikai kérdések
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest