Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmaxter
tag
Tegnap kaptam felszólítást hiánypótlásra, melynek a leglényegesebb pontja, hogy az általam választott kivitelező nem felel meg az Eljárás Rend 7.2 fejezetében foglalt feltételeknek. Ezt most nem részletezném, de bullshit az egész (szerintem csak nem
mutyi kompatibilis az emberem).Két hónapnyi melóm van ebben a szarban, kétszer volt nálam a vállalkozó, részletesen egyeztettünk mindent, majd én kerestem fel kétszer a szerződésekkel, nyilatkozatokkal. A pályázat kiírásakor nem találkoztam a fenti, Eljárás Rend nevű dokumentummal, vagy rá való hivatkozással, csak az volt a lényeg, hogy az ÉMI-nél regisztrált, vagy sem.
Ráadásul ügyintézőt is bevontam a folymatba, aki megegyezésünk ellenére kért OTP helyett a MBH-ba küldte a pályázatot és miután befogadták azt még elkért 80 ezret. Most van két hetem új vállalkozót keresni. De mi a garancia arra, hogy az megfelel majd annak a bizonyos eljárásrendnek.
Komolyan mondom egyszerűbb lett volna csinálnom három puját 50 milláért, mint kínlódni szaros hatért...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Eladó Jansno X50 e-bike - hibás
- Philips HU4813 párásító - jön a téli száraz levegő, leárazva!
- Új iScooter Ucity Urban elektromos kerékpár 250W
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 EU (BHR8067GL/BHR8066NE) pár km-es roller eladó
- iScooter i9 elektromos roller, ÚJ (0km-es) 2025. évi modell, 30km/h maximális sebesség, 350W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest