Hirdetés
- iPhone topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG Wing - szárnyas fejvadász
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmaxter
tag
Tegnap kaptam felszólítást hiánypótlásra, melynek a leglényegesebb pontja, hogy az általam választott kivitelező nem felel meg az Eljárás Rend 7.2 fejezetében foglalt feltételeknek. Ezt most nem részletezném, de bullshit az egész (szerintem csak nem
mutyi kompatibilis az emberem).Két hónapnyi melóm van ebben a szarban, kétszer volt nálam a vállalkozó, részletesen egyeztettünk mindent, majd én kerestem fel kétszer a szerződésekkel, nyilatkozatokkal. A pályázat kiírásakor nem találkoztam a fenti, Eljárás Rend nevű dokumentummal, vagy rá való hivatkozással, csak az volt a lényeg, hogy az ÉMI-nél regisztrált, vagy sem.
Ráadásul ügyintézőt is bevontam a folymatba, aki megegyezésünk ellenére kért OTP helyett a MBH-ba küldte a pályázatot és miután befogadták azt még elkért 80 ezret. Most van két hetem új vállalkozót keresni. De mi a garancia arra, hogy az megfelel majd annak a bizonyos eljárásrendnek.
Komolyan mondom egyszerűbb lett volna csinálnom három puját 50 milláért, mint kínlódni szaros hatért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi hangfal építés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Projektor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Assetto Corsa EVO
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Liectroux N7S-U robotporszívó
- Új, bontatlan Philips PSG2000/20 vasaló gőzállomás - 2 év magyar bolti garival! -
- Új, felbontott iGET Homeguard 1080p IP66 biztonsági térfigyelő kamera - Közel 2 év magyar gari!
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi