Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- iOS alkalmazások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
PROHARDVER! témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez nekem nem egy jó hír.
A bankok hitelezési gyakorlata szerint ha más banknak van már zálogjoga az ingatlanon, akkor nem szokták az ingatlant hitelfedezetként elfogadni. (A saját banki zálogbejegyzés nem szokott akadály lenni, azzal együtt simán elfogadják és rájegyzik mégegyszer magukat a tullapra az új hitelösszeggel is.) Mivel nem voltam kellően előrelátó, így a "gyerekes" OFT hitelt 2022-ben meg pont nem a hírben szereplő bankok egyikétől vettem fel. Így jártam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A bankok hitelezési gyakorlata szerint ha más banknak van már zálogjoga az ingatlanon, akkor nem szokták az ingatlant hitelfedezetként elfogadni. (A saját banki zálogbejegyzés nem szokott akadály lenni, azzal együtt simán elfogadják és rájegyzik mégegyszer magukat a tullapra az új hitelösszeggel is.) Mivel nem voltam kellően előrelátó, így a "gyerekes" OFT hitelt 2022-ben meg pont nem a hírben szereplő bankok egyikétől vettem fel. Így jártam.