- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KilgoreTrout #182 üzenetére
Ez a pályázat számomra egy zsákutca. Fejetlenség a köbön, még mindig nagy a bizonytalanság, rengeteg a megkötés, sok az árfelhajtó tényező. Letettem arról, hogy pályázzak.
-
Ez nekem nem egy jó hír.
A bankok hitelezési gyakorlata szerint ha más banknak van már zálogjoga az ingatlanon, akkor nem szokták az ingatlant hitelfedezetként elfogadni. (A saját banki zálogbejegyzés nem szokott akadály lenni, azzal együtt simán elfogadják és rájegyzik mégegyszer magukat a tullapra az új hitelösszeggel is.) Mivel nem voltam kellően előrelátó, így a "gyerekes" OFT hitelt 2022-ben meg pont nem a hírben szereplő bankok egyikétől vettem fel. Így jártam.
-
A 30%-os megtakarítás szerintem megoldható a fűtésrendszer átalakításával és plusz szigeteléssel. Nyilván ki kell számoltatni az energetikai tervezővel az elképzeléseket.
A jogszabályra épülő pályázati kiírásban szereplő építési idő meghatározásától függ, hogy egyáltalán van-e lehetőség pályázni. Nincs kint társadalmi egyeztetésen a készülő jogszabály szövege? Mikorra várható, hogy nyilvános lesz? -
Az "1990 előtt épült" feltétel elég érdekes. Ha pl. egy ház, ami 1970-ben épült meg, de 2005-ben jelentős átalakítás történt : emeletráépítés, és alapterület növelés, nyílászáró csere, burkolatok cseréje, stb. Új használatba vételi engedélyt is kapott. Az akkor már ebből a pályázatból ki lesz zárva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Vírusirtó topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest