- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Ron Swanson #17585 üzenetére
Azóta láttam több videót a témában hogy régi tranzakciókat hívnak le újra tévedésből az apple-nél.
Az viszont már az OTP részéről érdekes hogy ha nincs fedezet, miért sikeres a tranzakció?
-
DS39
nagyúr
válasz
Ron Swanson #17583 üzenetére
Ez azért már több mint nevetséges, hogy 3. napja ez a hiba áll fent az Apple-nél, és nem oldják meg.
Még is mit vonnak le?
Az Apple Intelligence életre kelt? -
viktorhu
veterán
válasz
Ron Swanson #15267 üzenetére
Igen, MC Gold, jár érte a reptéri gyorsító.
-
GabN73
addikt
válasz
Ron Swanson #14813 üzenetére
Furcsa, offline tranzakciókat inkább olyan helyeken használnak, ahol nincs konkrét net kapcsolat a terminálon - főleg repülőkön.
Ezért is nem látod egyből az appban - a bank engedélyező központja felé nem, vagy nem azonnal kerül továbbításra.
Jó kérdés hogy milyen kódot kérhettek, általában PINt szoktak, de függ a kereskedő megoldásától is. Kéne hozzá látni, hogy milyen adatok jöttek be, ügyintéző meg persze hogy vakon volt, nem igazán gyakori...
-
GabN73
addikt
válasz
Ron Swanson #14811 üzenetére
Azt lehet tudni hogy hol vásároltál? Az alján az offline tranzakció elég furcsa.
-
Pharaoh
aktív tag
válasz
Ron Swanson #13966 üzenetére
Be kell vinni a baba adókártyáját és lakcím kártyáját is az anyakönyvivel együtt. Ha ez elmarad fél évig, akkor nem számit megszületett babának
-
joey04
titán
válasz
Ron Swanson #12701 üzenetére
Nekem pl megy mindenhol az új visa online kártyával a fizetés AP-ben, de revolutot nem tudom vele feltölteni, elutasítja. De csak AP fizetéssel, mert hagyományosan módon fel tudom tölteni. Szar ez a kártya.
-
yogibear
addikt
válasz
Ron Swanson #12690 üzenetére
a régi lejárt. Visa online típusú
Az összes OTP Bankos Mastercard bankkártyáját hozzáadhatja az Apple Pay-hez.
Nekem ez a tippem...
A Visájuk csak a Simple Plus-szal megy... az is csak fél éve...
Menj be a fiókba és kérj helyette MC-t mert vagy 3 éve automatikusan Visa-ra cserélik az MC-t... kicserélik, ha kéred... régen valaki mintha írta volna, hogy mielőtt lejárt volna a régi MC-ja, írt nekik valahol és kimondottan újabb MC-t kért az automatikusan küldött Visa helyett...Az, hogy hozzá tudtad adni a kártyát, nem sokat jelent, a Visa-t is hozzá lehetett adni a sima Simple-höz, ott volt az app-ban csak nem volt használható vele...
-
Noxy
veterán
válasz
Ron Swanson #12690 üzenetére
A régi kártyát mindenhol eltávolítottad?
(AP, Foodpanda) -
Mercutio_
félisten
válasz
Ron Swanson #12486 üzenetére
Saját számládról utalást nem veszik figyelembe
Másodlagos kártyának nem lenne jobb az ingyenes revolut? -
blg
senior tag
válasz
igen, ezek valós, de egyszeri problémák. szerintem túlélhetők.
amikor net-ről váltottam smartra:
- megváltozott az internetbank belépési azonosító/jelszó, emiatt törlődtek az elmentett partnerek
- mindenképpen új kártyát adtak hozzá (miután megjött az új, a régit le lehetett mondani)
- webkártya is új lett
- valamit bénázott az ügyintéző a váltáskor, ezért nem működött az internetbank - be kellett mennem a bankfiókba még egyszer... -
válasz
Ezt sajnos nem tudom, jövedelem szót használják, ez azért lehet sokminden 🤔
A díjak nem egyeznek meg kicsit se, a regisztráció nem tart sokáig, a régi kártyát pedig használhatod, amíg megjön az új. -
DS39
nagyúr
válasz
érdekes. én anno jártam így, hogy jump után átdobtak net-be, ami nekem nem tetszett, és egy hónap után visszaléptem egy kisebb havidíjú csomagba, de ezen kívül semmi nem változott, nem kellett újraregisztrálni a netbankba és kártyát sem cserélni.
-
Peter.70
addikt
válasz
Ron Swanson #12483 üzenetére
Ügyintéző milyen indokkal beszélt le a Smart csomagról?
-
válasz
Ron Swanson #12483 üzenetére
A kedvezmény feltételeit teljesíted? Vagyis van legalább minimálbér fizetésed, ami erre a számlára érkezik?
Ha igen, akkor erősködj vele, hogy te ezt a Smartot nagyon akarod -
flegga92
senior tag
válasz
Ron Swanson #11751 üzenetére
Tableten. Pontosan már nem emlékszem rá, mert sose vette be az aláírásom
-
flegga92
senior tag
válasz
Ron Swanson #11741 üzenetére
Vagy menj át másik fiókba, vagy tegyél panaszt. Én is meghatalmazással intéztem tavaly.
-
Nikaré
őstag
válasz
Ron Swanson #11741 üzenetére
Próbáltad másik fiókban" ?
Velem előfordult OTP és más szolgáltatónál, hogy átballagtam egy másikhoz és az előző probléma nem volt probléma.
Persze minden nem oldható meg így. -
kp78
addikt
válasz
Ron Swanson #8340 üzenetére
Smartbank app-ban utalva a lafo számláról a webkártyára biztos, h jóváíródik hétvégén is.
Megtakarítási számlára/ról nem utaltam mostanában hétvégén. -
emeritus
tag
válasz
Ron Swanson #8340 üzenetére
Sajnos csak a banki nyitást követően fog teljesülni. OTP...
-
namenlos
tag
válasz
Ron Swanson #7761 üzenetére
Nekem jelenleg beleszamolja a Revolut-ot a 600 ezerbe.
-
Peter.70
addikt
válasz
Ron Swanson #7761 üzenetére
Smart szla csomaghoz csak akkor mehet ez a kártya ha megvan a havi 250K jövedelem jóváírás
A Revolut feltöltés igaz, hogy vásárlásnak minősül, de szerintem egy idő után érzékelni fogja a rendszer, hogy nem boltban, stb vásárolsz vele és baj lehet belőle -
Jhonny06
veterán
válasz
Ron Swanson #6379 üzenetére
Igen, egyből az utalás után ott lesz az opció. Viszont a formátuma elég semmilyen, nem tűnik túl hivatalosnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest