- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KicsiRegő
tag
válasz
kicsako #8400 üzenetére
Persze, a jelenlegi helyzet tökre zavaró, és csak a nyűg van vele
, de:
Az új app, még mindig csak egy béta, nem minden felhasználó által használható app, csak jövőre fogja leváltani a jelenlegi (régi) appot, addig akinek engedi a rendszer az használja, tesztelje, jelentse a hibákat, és gyönyörködjön, hogy mennyire modern. Idővel úgyis minden funkció elérhető lesz.
A Simple-t meg egy összetettebb dolog, mint az OTP NFC-s fizetős megoldása, már csak azért is, mert eleve nem csak OTP-seknek készült, a Simple kártyával (amit még mindig sokan használnak) vagy a QR kódos netes vásárlással és a többi általuk kínált szolgáltatással.
Hozzáteszem, hogy a többi banknál is az a jellemző, hogy amelyik kínál NFC-s mobilfizetést, az külön appal teszi, és ez addig így is lesz, míg nem lesz GooglePay. -
adamch4
tag
válasz
kicsako #8352 üzenetére
Ugyanebben a cipőben járok, ezért is kellene a tavaszi kártyakiküldő levél tartalma, lásd #8350
Ma tettem panaszt, ezután küldtek SMS-t és rendszerüzenetet, hogy 11.30-tól nem használható a kártya
Igen ám, viszont én tavasszal felhívtam őket és akkor megnyugtattak, hogy amennyiben nem szeretném aktiválni az új kártyát, nincs semmi teendőm - használjam a régit. Holnap kikérem ezt a hangfelvételt is.
Amúgy véleményem szerintem kamu, hogy nem működne az érintéses fizetés és ezért a csere. Egyrészt soha nem volt vele problémám, másrészt szerintem egy security hiba miatt kérhette a cserét a MasterCard.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest