Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
Nem,autoval
Abba meg eleg gyenge a szivargyujto.Telefont epp hogy fel tudja tolteni.Par eve mar igy ingazok,mar nincs latnivalo se,aludni nem nagyon tudok,igy marad a jatek
Van ez a [link] baseus powerbank,ezt ajanlottak hozza az egyik teszt videoban,majd beruhazok egyre.
-
-
Ahogy ott is említettük: teljesen más kategória. Már a noti is teljesen más, mint az asztali gép, és ugyanakkora teljesítmény drágábban is jön ki belőle. Mégis megvan a saját célközönsége a plusz ár mellett is, mert hordozható, és akár hordozás közben is tudsz vele dolgozni/játszani/filmet nézni/netezni/... Ezt egy desktop géppel nem teszed meg - így ez a mobilitás 'felára', ha szabad így jellemezni a magasabb árat (és szabad így leegyszerűsíteni a végső ár képletét, amiben még a valóságban sok más 'ismeretlen' is van). Amit a célközönség meg is fizet.
Ezek a hurcolható játék-eszközök meg újra más kategóriák, mert sokkal kompaktabbak, mint egy noti; és bár csak játszani tudsz velük, de arra nagyon jók. Még az okos telefonok sem ellenfelei, mert egyrészt a telefonokkal sokkal kényelmetlenebb játszani, mint egy ilyen kütyüvel, másrészt a telefonok Android-dal működnek, arra írt játékokkal; viszont a Deck és az Ally a desktop gépeden lévő játékokkal használhatók (Steam az alap, de szinte minden más játékáruház felrakható mindkettőre (Epic, Ubi, EA, GOG, de talán a kisboltok is, mint a Humble Bundle, a Prime-hoz való alkalmazás, ... is)). Így a gyártók olyan árat szabhatnak meg, amilyent a vásárlók ki is fizetnek, mégha számodra drága is, hiszen valós alternatíva nincs más ezen a jelenleg kétfős piacon (a Deck-nél még el tudom képzelni, hogy volt valamiféle felmérés, hogy mennyit adnának érte a vásárlók, aztán az alapján adták meg az árakat - az ASUS viszont szinte biztosan a Valve termékéhez (a fölé) árazott - de annak is van kereslete még ilyen áron is). -
nexplo
őstag
válasz
Felesbandi
üzenetére
Ezt nem is vitatom, ezen tényleg mindent is lehet játszani. Ettől függetlenül én mindenkit a telefonjába merülve látok a tömegközlekedésen. Nyilván ehhez az is kell hogy az ilyen fullos kütyük még nagyon drágák, viszont mobil kb már mindenkinek van.
-
Felesbandi
senior tag
Ha meg mindig vonatozgatnek munkaba akkor gondolkodas nelkul vennek egy ilyet vagy egy Deck-et. Anno Switch-et vittem magammal, szoval sajat tapasztalatbol mondhatom mekkora aldas az ilyen, amikor bejelentik hogy 45 percet kesik a vonat. Munkaba ingazoknak tomegkozlekedesen 10/10-es vetel (nem feltetlen a ROG Ally, csak ugy altalaban az ilyen hordozhato jatekos kutyuk).
-
nexplo
őstag
válasz
Felesbandi
üzenetére
Egy másik "totyikban" hasonlót pedzegettem erről. Én abba kötöttem bele hogy ennyi pénzből komplett rendszert veszek majdnem... Biztos megvan a piaca, különben nem gyártanák...
-
-
A címmel csináljatok valamit, mert így értelmetlen.
-
Felesbandi
senior tag
Pont tegnap probaltam ki MM-ben az egyik ilyet (nem tudom, pontosan melyiket). Nagyon bejott a cucc, eloben sokkal jobbnak hatott, mint ahogy a kepeken/videokon atjon. Csak "sajnos" nem tudok olyan ervvel elojonni, ami miatt meg kene ezt vennem. Nyaralaskor a Switch-et is viszem, de nem veszem elo, itthonra PC mellett meg folosleges.
-
Silenzio
addikt
Szimpi az Ally a Steam Deckkel összehasonlítva, jobb ergonómia, jobb kijelző, bődületesen erős hardver. A Steam OS optimalizáltabb, cserébe mókolni kell más keretrendszereket, és azokban ez az előny már nem érvényesül. Mindenképp a ROG Ally-t venném, igazi igásló. A Steam Deck-re optimalizált cuccokkal szemben azonban elvérezne. Úgyhogy csakis az erősebbet venném.
-
Duree
veterán
Úgy gondolom az árkülönbség kicsi a sebesség vesztés meg nagy.
-
L.Edit
tag
Fordítsunk a gondolatmeneten: aki ez a két dia alapján nem tud dönteni, az ne nevezzük potenciális vásárlónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
En csak utas vagyok
bár repcsivel sem imádok ennyit menni de ez van. Így szívás valóban a töltés, bár ha saját autó akkor tudsz bele 220-as aljzatot varázsolni, bár én csak neten láttam ilyesmit.
Megvenni nem érné meg nekem.
YT: