- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #80 üzenetére
Egyik sem olyan körülmények között van, ahol számomra gyenge. Btw valamit azért mindenhol el tud cseszni. Nappali képek pl jók, de ha szikrázó napsütés van és tiszta égbolt, akkor brutál kék lesz az ég, mint a mesékben. Este túlélesít, és az égbolt híresen szar olyankor (is). Beltérben a színek másznak el, pláne ha késő délután van, vagy mesterséges kevés fény van. Egy tesztben láttam csak ezt megemlítve, hogy pl ha van egy szoba, ahol meleg fényt ad a lámpa, akkor az elkészült kép olyan, mintha megpróbálná azt megjeleníteni, hogy nézne ki nappali fényben. De a valóságban ilyenkor a melegebb színű lámpa miatt más színe van a bútoroknak, a falnak, stb. Nekem hatalmas csalódás, a javítások meg csak minimálisan javítottak rajta. Szóval ez nem egyéni dolog, hanem nem azt mutatja, amit látok. Persze a vivo meg iphone sem, de sokkal közelebb vannak a valósághoz, amit a szememmel látok.
viszont mint eszköz, a kamerás dolgokat nem nézve simán iphone szint, a vivot meg rommá veri.
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #77 üzenetére
Hát szerintem nagyon nem jó, pedig eladás előtt tegnap még futottam egy karikát a legfrissebb szoftverrel, de nagyon nem győzött meg.
-
joey04
titán
Mire bekerül, addigra remélem normális kamerákat tesz a samu az s szériába, és válthatok. btw nekem sem tetszik minden amit az apple hozott akár szoftveresen, akár hardveresen, sőt pont azért próbálgatok más telefonokat, mert szvsz nagyon rossz irányba mennek. viszont ez a visszalépés gesture pont nem rossz.
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #73 üzenetére
jobb kézzel kényelmesebb a visszalépés, de mivel a legtöbb UI úgy van kialakítva, hogy szélén vannak a kapcsolók, könnyen bele lehet akadni. nem tudom erre mi a megoldás, mert az meg hülyén néz ki, ha beljebb húzzák. szóval kényelem vs pontosság. ez a véleményem továbbra is, jelenleg dönteni kell, az android így döntött, az ios meg úgy. persze lehetne erre is egy kapcsoló, hogy a user döntsön, de akkor meg ugye a korábban felvetett problémák jönnek elő.
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #67 üzenetére
na attól mentsen meg az ég
vivon még több a véletlen érintés mint samun volt nálam emiatt. gondolom a hajlított szélek miatt.
-
joey04
titán
na akkor jöhet egy ehhez kapcsolódó bug, vagy a micro laggok mint droidon. Mondjuk pont az kéne, hogy 5 ikon férjen egy sorba. szóval ennek megint csak hátrányát látnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest