Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
Megoldódott felhívtam a német support tel számot.
Elintéztünk most már kér másodlagos kódot is ha idegen gépről akar valaki bejelentkezni.
-
Khaosz55
addikt
válasz
dargelot
üzenetére
Megváltoztatták de jött egy mail a EA-tól, hogy én akartam-e megváltoztatni a mail címememt ha nem akkor vissza tudom állítani az eredetit. Ez volt a mázli gyorsan vissza állítottam.
Ma felhivom őket. Gondoloma az angol supportot kell. Már írtam nekik. Német support nincs? Németül jobban tudok.
-
Khaosz55
addikt
Hali,
feltörte valami holland seggfej a fiókomat. Vissza állítottam a jelszót és az eredeti mail címet. Viszont megváltoztatta a profilomba a nevemet. Azt nem tudom megváltoztatni mert biztonsági jelszót kér, már nem tudom mi volt megadva nyilván azt is megváltoztatta.EA-t ügyfélszolgálatot hívjam fel ?
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
fiamnak vettem meg a fifa 17-et. Csak 7 éves ezért beregisztráltam. Aztán online szeretne játszani meg én is kipróbálnám online, de azt írja hogy túl fiatal nem játszat online. Na mondom kösz ezért vettem meg ? Az a kérdésem, hogy be lehet lépni és megváltoztatni az életkort ? EA origin-nek nem találom az oldalát ahol lehet.
Az az érdekes, hogy origin.com-on nem tudok belépni azt írja nem valós mail vagy jelszó. Wft ?

Új hozzászólás Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest