- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #5216 üzenetére
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #5219 üzenetére
De a Google authenticatornak nem a telefonon kell lennie, hogy az generáljon valami kódot? Vagy ott van, és nem csinál semmit?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #5221 üzenetére
Aha, így már értem. Ez esetben szerintem nem tudsz mást csinálni, mint várni hétfőig, aztán felhívni az ügyfélszolgálatot.
Nekem egyébként sms van beállítva, pár másodpercen belül mindig megkapom a kódot, sosincs vele gondom. Esetleg még azt próbáld meg.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #5224 üzenetére
Na, én meg Steamen nem kapom meg az sms-t, ugyanúgy e-mailben küldi azt a hülye kódot. Priviben segítesz beállítani?
-
AtHoS
nagyúr
válasz F e Z o #5227 üzenetére
Kicsit félvállról veszed ezt az authentikátoros ellenőrzést, mivel nem tudod hogyan is működik valójában.
Ilyen leven működnek az authentikátorok (bár ezt éppen bnet infóból sikerült kihalásznom, de pl. bankoknál és EA-nál is ugyanez a történet):
"Hogyan történik a kód generálása?
Az authentikátor fél percenként generál egy 6 számjegyű kódot. Ez valamilyen algoritmus szerint generálódik, de az authentikátor és a battle.net szerverei között ilyenkor nincs semmiféle kapcsolat. A Mobil authentikátornál van olyan lehetőség, hogy szinkronizáljon a szerverrel, ez azért szükséges, hogy ha a telefon hosszú ideig nem volt áram alatt, akkor a kód elcsúszik, és lehetetlen lesz az authentikátor használata."Az alkalmazást össze kell párosítani a "fiókkal/szerverrel". Ha telefont cserélsz, akkor azon szintén össze kell párosítani (sőt előbb a régit lehet el is kell távolítani a fiókról), szóval saját bőrödön tapasztalod a User error problémát.
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
csaba951
veterán
válasz F e Z o #5227 üzenetére
Meg is van, hogy miért generálsz érvénytelen kódokat az authenticator-ral!
Using a new phone to receive 2-Step Verification codes
Ennek megfelelően kellett volna eljárnod! Nem csináltad meg, ezért nem működik. -
Wolverine
félisten
válasz F e Z o #5234 üzenetére
Nem fog sikerülni, mert a régi telefonodra és az azon levő authenticatorra lenne szükséged (hacsak nem migráltad a régiről az újra egy restore kóddal - de nem tudom, hogy a Google rendszerében egyáltalán van-e ilyen).
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
gery14
senior tag
válasz F e Z o #5247 üzenetére
Biztonsàgi kerdesre nem biztos hogy tudom a választ nálam az origin hallálra volt itélve. BF3miatt hasznàltam csak. Bc2+t meg akkor ugyvoltam mellè beaktiválom De mivel feltortek az emailom elloptak a steam ell együtt.
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Azonnali játékos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szólánc.
- Mini PC
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest