Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
croli
aktív tag
Azt is mondták hogy a régebbi játékok amik nincsenek benne jelenleg a szolgáltatásban nem is lesznek sajnos!
Én is Battlefield 1942-t, MoHAA-t be szerettem volna regisztrálni de soha nem fogom tudni
Mostmár csak az újabbak fognak belekerülni visszafele nem mennek! ami érdekes mert nekem Steam-en is feltűnik egy-egy 2000-es játék..."Na ez is hülyeség. BF2142 mikor is jelent meg? 2006-ban. És mégis ott van az originemen, úgy hogy megvettem a dobozos verziót és support beregizte nekem(nem kaptam új kódot hanem azt amit vettem)"
Nem hülyeség, hogy írtam: 2008-nál újabb...
Hát vannak nagy bakik! Na ami szintén érdekes a Crysis-t meg nem engedte!! ami meg 2007-es!
Rejtély ez az egész Origin!
Másik hogy vannak ezek a későbbi újított kiadások ÚJ kódokkal... de ebbe már igazán nem akarok belebonyolódni így is bonyolult!
Lényeg ami lényeg a 2008 utánit az engedni fogja! (Másik amit írtál ha meg nem akkor ott a support persze ha megtalálható az Üzletben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Last Epoch
- Óvodások homokozója
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Nők, nőügyek (18+)
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest