Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
válasz
cashback
üzenetére
Nem tudom én 12k-ért vettem megjelenéskor a BF4-et üzletben, azóta ott figyel originben a game és a tokban a blokkom. Prémiumot a tavalyi playiten vettem ha jól emlékszem 8k-ért. Természetesen annak is megvan a blokkja a tokban. Úgy vagyok vele, hogy inkább kiadom a normális árat érte és nem vállalom be, hogy olcsóbban megvegyek egy esetleg lopott kártyával vásárolt keyt, amit bármikor visszavonhatnak kártalanítás nélkül.
1-2 ilyen vásárolt játékom van Steamen (a közel 300-ból) amiket nem közvetlenül a steamtől vettem, de azokat mind ismert tradertől vettem itt phn, pl. Danih-tól. A tőle vett játékok a mai napig aktívak steamen.
Ritkábban veszek inkább játékot, de megbízható forrásból.Tudom ezzel nem segítettelek ki, de mást talán igen. Ne vegyetek megbízhatatlan idegentől semmit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest