Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Lényegében ugyanezt írtam én is, csak neked sikerült sokkal érthetőbben leírnod!

Az EA fiók még a régi rendszerből van meg, hosszú távon mindenképpen az Origin accountok lesznek. Most egy átmeneti időszakot élünk, amikor van mind a kettő. Dolgoznak azon, hogy az EA accountokat átkonvertálják Origin accountá.
Nekem régebben nem volt EA fiókom. Rögtön Origin fiókot hoztam létre. Erre kezdetem el gyűjteni az EA-s játékaimat. Nagyon meglepődtem amikor kiderült, hogy van EA accountom is (ugyanazok az adatai, mint a Originesé). Biztosan nem én csináltam, valamikor ők hozták létre, csak azt nem tudom, hogy minek. Az EA accountomon sokkal kevesebb játék található meg. Logikát egyáltalán nem találtam benne, hogy mi alapján szelektált a rendszer. Egy biztos, Originen vett játék nincs közöttük.

Az is érdekes, hogy az EA accounton lévő játékoknál a "Played Online" ki van pipálva, miközben még fel sem telepítettem őket. Viszont amikkel játszom azok nincsenek rajta a listán, igaz azokkal (sem) játszok online.
Nem kicsit skizofrén ez a rendszer... Remélem az EA accountomat soha nem fogják konvertálni az Originbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Indul a ChatGPT Health
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest