- A nap színe: a vörös
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtos365
tag
Tudtok magyar firmwaret Opticum HD X300-hoz linkelni? Köszi.
-
Szabónagymer
aktív tag
UP
-
Szabónagymer
aktív tag
Szuper jó hogy van ilyen topic is!

Nekem egy, OPTICUM 7100CCX típusú beltérim van. Ez a szoftver frissítés dolog engem is érdekel.
Ja és kábellel használom. Nem tudom ez mennyiben befolyásolja a dolgot? -
jaffryman
csendes tag
Sziasztok
Ajánlottak nekem egy beltérit annyi a baj vele hogy nincsen rajta az okos firmware.És az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám rátölteni ha mondjuk azt a netről letöltöm.
Van rajta egy rs-232es csatlakozó de milyen-milyen kábel kellene hozzá?
Előre is köszönöm
-
kismércse
tag
Ja tudom, csak már nem írtam, hogy sikerült! Az antennát nem tudtuk elfordítani, oda ahova kellett egy kis pöcöktől, de levettük, és sikerült!

-
kismércse
tag
Helló! Van egy Opticum 4050C beltérink, és a probléma az, hogy a minőség is 70-en van, de mégis csak feketeség van a csatornáknál, pedig ilyen minőséggel az Astrán betudtunk fogni pár csatornát, csak azok nem magyarok voltak, de THOR-on pedig nem jön be semmi, csak feketeség van. Lekódolva szerintem nincs, mert ami levan kódolva, azon ki is írja hogy kódolt műsor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest