- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasp
tag
miniDlna helyett mire érdemes esetleg váltani? hol fogom érezni a miniDlna korlátait?
-
tasp
tag
válasz baratka #18482 üzenetére
szia
nekem pi3-as van , használtam külső dokkolós 3,5-ös hdd-vel, de most egy 2,5-ös 1tb-os van rákötve. Ahhoz biztos nem kell külön tápegység, nekem simán viszi usb 2.0-val.Raspberry-hez meg először kell egy alap rasp os lite és utána tudod felrakni az OMV-t hozzá, nálam ext4-re lett formázva a hdd lévén linux
PI+omv 5:
https://www.youtube.com/watch?v=LOg4xfDQafc
PI+omv 6:
https://www.youtube.com/watch?v=IWDBYDYJVrA -
tasp
tag
válasz stigma #18459 üzenetére
sikerült !!
de még a komment elolvasása előtt, hasonló megfontolásból újra felszívtam magam és OMV alatt megosztottam shared folderként a torrent_complete mappát, majd rámentem a user kezelésre és read/write jogot adtam azon keresztül a mappára és lám.. megy...de akkor fordítva ültem a lovon, köszönöm a kiigazítást, agent_k -nak is!
-
tasp
tag
kis segítséget kérnék mert kezdek megőrülni
raspPI OMV mellett futott Transmission - sikerült beállítani korábban
most volt egy vinyó cserém átmásoltam mindent oda.
settings.json-ban átírtam a mountolt útvonalat az újra, userem is maradt, chown-nal megcsináltam a jogosultságot:
sudo chown -R tasp:jelszo /srv/dev-disk-by-uuid-77522628-06 65-4554-a38f-e1abd44ffbe5/torrent-complete/de ezt kapom:
Permission denied (/srv/dev-disk-by-uuid-77522628-0665-4554-a38f-e1abd44ffbe5/torrent-complete/korábbi letöltéseket beolvastam set location/verify data-val, és azok szép zöldek, tehát olvasni tudom ... valami az írással lesz, de nem látom a fától az erdőt..
ha belépek a tasp userrel konzolban akkor a torrent complete alatt mkdir-ral enged létrehozni könyvtárat.
köszi -
tasp
tag
Nincs ipv6 tiltás - csak szolgáltatói modemem van, nincs mögötte külön saját router.
Közben átmentem a vodafone-os topikba, külön be kell telefonálni és kérni hogy ipv4-et adjanak .... -
tasp
tag
Sziasztok,
felraktam a Pi lite os-t, pi 3b+ -omra, majd az OMV-t, miniDLna-t, transmissont, ssh-t, ftp mindent sikerült is bekonfigolnom hosszú net túrás után.. nade:
Transmisson-ben a port is closed fogad - google-ztam elég sokat de nem jutottam előrébb
Próbáltam use port forward ki/be kapcsolással is. Letöltés megy, de feltölteni is szeretnék.
Tűzfalam omv alatt így néz ki:
Nincs routerem csak vodás modem abban is állítottam tűzfalat:
Többen több fórumon szenvednek ezzel annyit találtam hogy a hosts file-ba bele kell írni egy ip címet és oldalt, hogy ipv4 forced legyen a port ezt megtettem, de mást nem találtam.
köszi előre is, akinek van ehhez bármi ötlete, vagy észreveszi mit rontottam el
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Cybertruck Taipeiben
- OLED TV topic
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- War Thunder - MMO Combat Game
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest