- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ozveo
tag
válasz
gianfrancoz #16101 üzenetére
Nem egyszerűbb PCI-e SATA kártyával megoldani. Így még remélhetőleg sebességed is lesz.
-
Vektor77
tag
válasz
gianfrancoz #16118 üzenetére
+3 vezérlő is van rajta, nem is értem, nekem x99 van és 10-et tud az intel chipset. Nálad Marvell és 2db Asmedia is van, ezekkel emlékeim szerint mennie kéne az OMV-nek, bár a számaikra már nem emlékszem amiket használtam, esetleg a Marvellt meg tudom még nézni.
-
Vektor77
tag
válasz
gianfrancoz #16115 üzenetére
Mi az alaplapod típusa? Csak hogy ránézzek milyen vezérlő van rajta.
-
Vektor77
tag
válasz
gianfrancoz #16113 üzenetére
Van vagy 12db SATA és SAS kártyám, és még ki tudja mennyi ment át a kezem alatt és mindet látta a linux. Persze ki lehet fogni, milyen alaplapod van?
Én a helyedben vennék egy 8 külső portos SAS kártyát és 8088-4xSATA kábeleket közvetlenül a hddre dugnám. Persze ez nem olcsó de ha mindenképp bontható megoldás kell... -
Vektor77
tag
válasz
gianfrancoz #16103 üzenetére
Működni fog a kártya, bár az eSata-t jól gondold át mert egy halott szabvány. Max Sata2 és azt is csak rövid kábellel ajánlatos használni.
-
lovi27
addikt
válasz
gianfrancoz #16101 üzenetére
Szia! Attól függ, hogy annak a PCI kártyának milyen a Linuxos támogatása, azaz van-e hozzá driver Linuxra. Az is lehet nem is kell, mert már a kernel tartalmazza. Ezeknek nézz utána a gyártó honlapján vagy linuxos fórumokon.
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest