Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tama777
tag
válasz
szpeti40 #11739 üzenetére
Jackett-et nem használok, bár nem gondolnám, ha minden jól volt beállítva a konténer létrehozásakor, hogy a Watchtower miatt nem működik a dolog.
Watchtower-es frissítgetéssel nekem akkor volt gondom, ha nem adtam meg a konténer létrehozásakor minden olyan könyvtárat, amit kér a konténer (vagy elírtam a konténer könyvtárát (pl. /config helyett /confi-t írtam, ilyenkor a /config könyvtárához csatol egy random könyvtárat)).
Konkrét példa: Létrehoztam a Grafana konténert, beállítottam, amit a telepítési dokumentum írt (port szám, név stb.). Elindítottam, működött, beállítottam már egy csomó grafikont. Aztán egy Watchtower-es frissítés után minden beállítás, grafikon odalett. Kiderült, hogy a Grafana létrehoz egy saját könyvtárat (Portainer/Volumes résznél látható), amibe a konfig fájlt tárolja. Amikor a Watchtower frissít az új konténer más random könyvtárat hoz létre, amibe az alap konfig fájl kerül és így nem találja meg a régit. Magyarul adnom kellett meg nekem egy saját könyvtár útvonalat, ahol már minden frissítés után meglesz a konfig fájl!
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Asztalos klub
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Call of Duty: Black Ops 6
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest