Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
válasz
bobalazs
üzenetére
A vlc-ben és a win media playerben is ugyan úgy laggolgat, és mindig ugyanott mindkettő egyformán.
A "HAGS"-ot nem tudom kapcsolni, nincsen. Olyasmit találtam, hogy az újabb radeon kártyáknál nem lehet ezt tiltani, mert már nem használják, (nem régi kártya, legújabb driver) talán ezért vagy nem tudom akkor miért.
Az instant replay ki volt kapcsolva.
Már annyi mindent próbálgattam obs-ben, hogy szerintem többet nem is tudnák ott állítani már.
A registry-ben sincs benne a GraphicsDrivers-nél a HwSchMode.
Még mindig ugyanaz van sajnos. -
Ice&Lime
veterán
Sziasztok!
Gameplay felvételt csinálnék, de valami nem jól működik. OBS-sel és amd adrenalin programmal is próbáltam a felvételt. Kari 6650xt, win10x64, 32gb ram, vga progi 24.9.1. Eddig 23.9.1-et használtam, azzal és az újjal is ugyan az a probléma, szóval frissítés után sem változott. Az OBS is frissítve lett a mostanira 30.2.3 a régebbiről, ami 30.0.2. volt. Itt is azért frissítettem, hogy hátha, de szintén nem változott tőle semmi. A programban állítgattam pár dolgot, amit interneten javasoltak, de az sem változtatott semmin.
Az lenne a probléma, hogy amikor obs-sel (de adrenalinnal is) készítek gameplay videót, akkor a felvett videóban kb. 6 és 10 másodpercenként vannak apró sűrű laggolások, ami kb. 1 másodperces, mintha droppolna az fps, de a játék és felvétel közben nincs ilyen. Több game-el is kipróbáltam, olyannal is ami régebbi vagy kis igényű. Például játék és felvétel alatt teljesítményfigyelővel is ellenőriztem, fps fixálva 60fps-re és nem esik le, micro stutter 0.0, cpu használat 7-8% és gpu használat 10-12%, nem terhelt és nem laggol. De a kimentett videón mégis megjelennek? Valaki tudna esetleg segíteni mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- Fejhallgatós találkozó
- Yettel topik
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest