- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
Sziasztok!
Gameplay felvételt csinálnék, de valami nem jól működik. OBS-sel és amd adrenalin programmal is próbáltam a felvételt. Kari 6650xt, win10x64, 32gb ram, vga progi 24.9.1. Eddig 23.9.1-et használtam, azzal és az újjal is ugyan az a probléma, szóval frissítés után sem változott. Az OBS is frissítve lett a mostanira 30.2.3 a régebbiről, ami 30.0.2. volt. Itt is azért frissítettem, hogy hátha, de szintén nem változott tőle semmi. A programban állítgattam pár dolgot, amit interneten javasoltak, de az sem változtatott semmin.
Az lenne a probléma, hogy amikor obs-sel (de adrenalinnal is) készítek gameplay videót, akkor a felvett videóban kb. 6 és 10 másodpercenként vannak apró sűrű laggolások, ami kb. 1 másodperces, mintha droppolna az fps, de a játék és felvétel közben nincs ilyen. Több game-el is kipróbáltam, olyannal is ami régebbi vagy kis igényű. Például játék és felvétel alatt teljesítményfigyelővel is ellenőriztem, fps fixálva 60fps-re és nem esik le, micro stutter 0.0, cpu használat 7-8% és gpu használat 10-12%, nem terhelt és nem laggol. De a kimentett videón mégis megjelennek? Valaki tudna esetleg segíteni mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest