- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
Sziasztok!
Gameplay felvételt csinálnék, de valami nem jól működik. OBS-sel és amd adrenalin programmal is próbáltam a felvételt. Kari 6650xt, win10x64, 32gb ram, vga progi 24.9.1. Eddig 23.9.1-et használtam, azzal és az újjal is ugyan az a probléma, szóval frissítés után sem változott. Az OBS is frissítve lett a mostanira 30.2.3 a régebbiről, ami 30.0.2. volt. Itt is azért frissítettem, hogy hátha, de szintén nem változott tőle semmi. A programban állítgattam pár dolgot, amit interneten javasoltak, de az sem változtatott semmin.
Az lenne a probléma, hogy amikor obs-sel (de adrenalinnal is) készítek gameplay videót, akkor a felvett videóban kb. 6 és 10 másodpercenként vannak apró sűrű laggolások, ami kb. 1 másodperces, mintha droppolna az fps, de a játék és felvétel közben nincs ilyen. Több game-el is kipróbáltam, olyannal is ami régebbi vagy kis igényű. Például játék és felvétel alatt teljesítményfigyelővel is ellenőriztem, fps fixálva 60fps-re és nem esik le, micro stutter 0.0, cpu használat 7-8% és gpu használat 10-12%, nem terhelt és nem laggol. De a kimentett videón mégis megjelennek? Valaki tudna esetleg segíteni mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest