Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Íme az új Android Auto!
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
válasz
bobalazs
üzenetére
A vlc-ben és a win media playerben is ugyan úgy laggolgat, és mindig ugyanott mindkettő egyformán.
A "HAGS"-ot nem tudom kapcsolni, nincsen. Olyasmit találtam, hogy az újabb radeon kártyáknál nem lehet ezt tiltani, mert már nem használják, (nem régi kártya, legújabb driver) talán ezért vagy nem tudom akkor miért.
Az instant replay ki volt kapcsolva.
Már annyi mindent próbálgattam obs-ben, hogy szerintem többet nem is tudnák ott állítani már.
A registry-ben sincs benne a GraphicsDrivers-nél a HwSchMode.
Még mindig ugyanaz van sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest