Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andor246
tag
válasz
Declare
üzenetére
Alapjába véve is nagyon jól néz ki a GTC hisz ezért vettem de a felni nagyon sokat dob rajta az emberek 99 százaléka a felnit dicséri azonnal hogy kegyetlen jól néz ki és csak azután jegyzik meg hogy milyen szép az autó a következő pillanatban pedig hogy nagyon jól áll a kocsinak.
Ezelött az autó elött egy 7 éves swiftem volt arra szerettem volna egy ilyen felnit mert nagyon tetszett de méretbe már nem lehetett.Egyébként így vettem az autót ezzel a felnivel úgyhogy két légy egy csapásra jó autó jó felnivel. Persze relativ kinek mi tetszik.Egy másik dolog ettől függetlenül hihetetlen jó érzés volt átülni a GTC-be a swiftből lehet furi amit írok de mintha luxus autóba ültem volna át pedig a swift se volt olyan gáz de azért mégis más. :-) -
Andor246
tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Hát nem tudom. Nem zörög bent semmi attól hogy rezonál a motor. De attól lehet hogy az a baj amit írtál.
-
Andor246
tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem. Szerintetek miért csörög a motor hideg inditáskor kb fél, 1 percig. Újraindításnál már nem csinálja. Meg ha jobb idő van úgy 10-15 fok vagy több. Ez egy 1.9 cdti 150le motor. Ötleteket előre is köszi. -
Andor246
tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Ugrál oda vissza nem pedig siklik szépen a szélvédőn.
-
Andor246
tag
Én is sűrűbben használnám de jobban idegesít hogy bidereg a lapát. Pedig mindig azzal cseszegetnek hogy állandóan törlöm az ablakot. Valamit kezdeni kellene a bidergéssel de hiába veszek drágább lapátot az se jó.
-
Andor246
tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy szerintetek miért ugrál az utasoldali ablaktörlőlapátom? (astra h gtc)
Válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Filmgyűjtés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest