Hirdetés
- Mobil flották
- Netfone
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarrenS
üzenetére
Első irányjelző lámpák
1. Az izzókat a kerékjáratban
található nyílásokon keresztül
cserélje ki.
2. Forgassa el az izzótartót balra, és
vegye le.
3. Enyhén a foglalatba nyomva és
balra elforgatva vegye ki az izzót,
majd helyezze be az új izzót.
4. Helyezze vissza a foglalatot a
fényszóróházba, majd a
rögzítéshez forgassa el jobbra.Itt a 180-oldalon rajzzal együtt megleled a kérdésedre a választ.
becsitibi
Egyszer csak elkészül.
Calogero
A tanksapkán lévő ábra szerint 2,5 a nyomás ,de 2.3 szoktam használni. -
Declare
őstag
válasz
DarrenS
üzenetére
Ha cserelted, akkor gondolom a kerekjaratbol a kis ablakon keresztül, ahogy a videon is van [link]. (?) Ugyanonnan nem fersz hozza a helyzetjelzöhöz is?
Amugy az ha egyszer vilagit, egyszer nem, az fura. Az kontakt vagy valami elektromos rendszeri hiba is lehet. (amugy honnan vetted eszre, hogy nem vilagit? Jelzi ezt is a kocsi?)
Nekem xenonos az auto, szoval a helyzetjelzö izzot is szervizben csereltettem
igy mas tippem nekem nincs. -
Declare
őstag
válasz
DarrenS
üzenetére
Szerintem inkabb a 800km a csoda az 1,4 benzintöl
azt en a dizellel sem erem el, haverom az 1,6 al meg örül ha az 500 at elkerüli 
A benzinkutak töltöpisztolyai sem egyforman vannak beallitva, az üzemanyag minösegetöl is nagyban függ, hogy mennyire habzik föl stb....en jartam ugy, hogy elsö kattanasig tankoltam, aztan amikor elindultam, lattam, hogy 3/4 ig van a mutato. Viszont ugyis jartam, hogy elsö kattanasig nyomtam, ranyomtam utanna meg aztan kifolyt a nafta
ugyan igy jartak elöttem is, meg mögöttem is, szoval ott megint valami nem stimmelt. Most ha belegondolsz a 3/4 ig tankolas, meg a folyik ki a nafta között lehet vagy 10 liter különbseg. En pont ezert nem foglalkozom egy-egy tankolasnal mennyire jön ki a fogyasztas, csak a görgetett atlaggal.Amugy nem erdemes ezt a lampavillogast, meg vilagitast megvarni. Falsch levegöt szivhat a motor, allitolag koszt is jobban....semminek nem jo, az ember idegeinek sem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

igy mas tippem nekem nincs.
ugyan igy jartak elöttem is, meg mögöttem is, szoval ott megint valami nem stimmelt. Most ha belegondolsz a 3/4 ig tankolas, meg a folyik ki a nafta között lehet vagy 10 liter különbseg. En pont ezert nem foglalkozom egy-egy tankolasnal mennyire jön ki a fogyasztas, csak a görgetett atlaggal.