- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telepíthető a One UI 6 a Galaxy Watch6-ra
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz Nemt0m12 #45750 üzenetére
Nem ismerem pontosan a motorkódot amit írtál, de az tuti ugye hogy 1.6 literes szívóbenzin. Nehéz elhinnem, hogy nem erölködik a motor, kizártnak tartom. Illetve nem, csak 2 külön definíciónk van az erölködésre Most lehet, hogy neked van objektíven igazad és nem megy szét és ezt alátámasztod tapasztalattal is, de akkor is
-
haddent
addikt
válasz Nemt0m12 #45752 üzenetére
Szívóbenzint érdemes chippelni? megyek én is
A 8 szelepes azért más tészta, ott elmenne 10 -esben is ha lenne olyanja, de azért az se szép (nekem). EBigBlackDog őő na várj, a te Zafirád is 8-as? Akkor nem szóltam, akkor nagyonis hogy kéne legyen egy kis kraft benne alul is, hiszen úgy nagyon nem létezik "fönnt"
Más: jajjdenemkellnekemsemmimás csak egy brutáljó szívó benya a boldogsághoz.. még ez a sima 116 lovas 16 szeleps vvt -és (bár ez így összerakva nem is rossz kombó átlaghoz képest) is mosolyt csal az arcomra. 4000 felett rug ez is olyat hogy "készvége", 4500 és 5000 közt pedig brutális.
-
Petyyyyy
addikt
válasz Nemt0m12 #53474 üzenetére
No no, ne csak a tapasztalatokat oszd meg, a műszert is. Baráti áron fórumtagoknak 1K ellenében teljes diagnosztika készítése.
Szitáló esőben kaptam a szivacsot, rá a csodaszert, megdörgöltem a sofőr oldalon a szélvédőt, vártam 30 mp-et kb és még így esőben is hatott a szer. Hónap rendesen is megcsinálom az összes ablakomat aztán teljes a bódottá.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Willie
őstag
válasz Nemt0m12 #76574 üzenetére
Köszönöm a választ. Ugyanezt csinálja nekem is. Nincsen hibakód, gépre itthon nem tudom dugni. Már régebben olyan tüneteket produkált az autó, hogy sokáig kellett indítózni, hogy beinduljon, illetve mikor már beindult volna, akkor le is állt egyből. Most kezdett jobban eldurvulni a napokban. Ez az amire gondolsz? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest