Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• D@ny7

aktív tag

válasz ArthurShelby #79644 üzenetére

Köszi az infókat.Nekem elég ennyi extra is, még lehet sok is :) A panoráma tető tetszik, bár szerintem nem sok haszna ha nem nyitható.
    Visznt ha te 3 milláért vetted pár éve több extrával, akkor ennyit drágultak volna az autók, vagy csak nagy hasznot akar az eladó? Jó lenne ha még egy picit lejjebb menne az az ár, mivel közel a 150E km-es nagyszervize is ami olyan 200-250k ha márkaszervízbe csináltatom. És akkor még az átírás+kgfb is 100-150k.
    Még november ezekkel az összegekkel olyan 3,8M-3,9M lett volna a végösszeg. Persze a nagy szervízt
    el lehetne tolni egy picit, de az igazság az hogy jobb lenne minél előbb vásárlás után megcsináltatni csak hogy nyugodt legyen az ember. Lehetne szervízeltetni nem márkaszervízben is olcsóbban , de ha egyszer végig opelnél vezetett, meg szeretném tartani ezt mivel növeli az értékét ha egyszer majd eladom (max 5 évre terveznék ezzel az autóval).
    Az igazsághoz az is hozzá tartozik hogy ennyi pézt nem tudnák kifizeti zsebből, tehát más forrást is igénybe kell vennem, ha nem is nagy összegről lenne szó. Tettek hitelajánlatot, viszont 26% THM mellett kizártnak tartottam hogy elfogadjam.

Új hozzászólás Aktív témák