Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kszabolcs82
csendes tag
válasz montyx #64063 üzenetére
Szia!
1. A pedálok fölé benézel és ha kuplung pedál előtt is látsz kapcsolót akkor mázlid van. Ha nem akkor még mindig ott lehet a kábel félre fordítva.
4. Gyári félbőr már egész jó oldaltartással bír. Nem bonyolult a csere.
6. A mikrofont az A oszlop burkolata alatt vidd fel. Ha van légzsákod akkor kicsit nehezebb. A belső világítás első részében van a gyári mikrofon is. Kis rácsozást látsz rajta. Az mögé tettem én is. Így nem is látszik.Tech2 helyett opcom. ebayon van kínálat de nem biztos hogy átjön vámon. Minél magasabb verziószámút érdemes venni belőle.
-
Declare
őstag
válasz montyx #64063 üzenetére
1. Mi az a kuplung kapcsolo?
2. Passz
3. nekem a GTC verzio van sportfutomüvel, igy ez is passz.
4. Ez ilyen sajna...engem a derektamasz hianya zavart, de hatparnaval orvosoltam, igy egesz jo lett. Van amugy derektamaszos üles....gondolom nem kis költseggel, maceraval cserelhetö, nekem annyit nem er....bontoban nezd meg, esetleg e-bayen.
5. Erdemes egy utolagos könyöklöt beszerezni, kenyelemben is sokat dob + tarolo rekeszed is lesz egyböl
6. Youtube on van egy csomo video, esetleg nezd meg. Amugy azt en is nyomoztam egy idöben, hogy nevezik, vagy hol lehet szerezni gyari kihangositos müanyag panelt a fejed föl jobb oldalra. Van gyari mikrofoos is es akkor ott a mikrofon. Asszem ez J astra, de ilyesmi ha minden igaz a H ban is
7. Ablakszigeteles sziszegese?
8. Ha szepet, igenyeset szeretnel, akkor gyari. ha nem akkor meg neten nezel valami utolagosat....van millio varians
(#64006) Petyyyyy jaaaah, nem az, hogy bontoba vele csak tenyleg ilyen tesztelös üzemmodban mentem, hogy mi van ha nincs tempomat, nincs nagy gaz, hanem ovatosan, szepen, nyugisan....4,7-4,8 lett, aztan a varosban a lampak, gyalogosok lerontottam 4,9 körülre....de aztan visszafele beindult a dpf es pápá 5 alatti fogyi Varosban mondjuk 6-6,5 a normalis töle, szoval igy nezve a teszt jol sikerült
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest