Hirdetés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Borokafa #51216 üzenetére
Soha nem lesz semmi tökéletes. Persze gondolom itt elég triviális hibákra gondolsz. J -nél egyből a súly pl
A motorfelhozatal ugyanaz, a kasztni nehezebb. A futómű milyen, az érdekelne, mert a H elég faszás sok mindenhez képest amiben eddig ültem. Miben jobb? Ülések kényelmesebbek? Több, jobb kütyü?
becsitibi szerintem ez hülyeség és általánosítás.. Ahogy írták, kis és nagy motort, turbósat és szívót, dízelt és benzint is haza lehet vágni. A fiatal széttapossa, az öreg meg azért hajtja szét mert spórol fél decit ezren azzal, hogy ötösben megy 500RPM -en, olajat nem cserél, ha mégis teszkós olajsár stb.. Szerintem szervizkönyv sem feltétlen jelent túl sokat, mert ezek a 30 ezres periódusok nevetségesek, tapasztalatból mondom, hogy sokat javul, és még vissza is fordítható ha időben kapja el valaki.
Szóval nincs jó recept, hogy mit kötelező elkerülni, szerintem. Gondolom ezzel mindenki így van de én legszívesebben magamfajtától vennék, aki nem sajnálja rá, megadja neki a legtökéletesebb törődést és aggodalmat, és szépen hajtja is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Autós topik
- Amazon Fire TV stick/box
- sziku69: Szólánc.
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest