Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
tboy93
üzenetére
Kombi B vectra, valami rohadt ritka speckó gyári fényezéssel ami akkor valami csilliárdokba került, marha szar kikevertetni
Sima lakkfekete ezerszer jobb lett volna, bár ez az első fekete kocsim, az tuti hogy többet soha
Bazzeg lemosom és másnap ugyan olyan koszos dzsuvás.(#40156) Declare
Köszi, bízom benne
Eléggé maximalista vagyok, így sok javítás nem azért lett megcsinálva mert szükségszerű hanem mert utálom ha valami nem jó. Meg ugye a teljes bőrbelső se volt kötelező, meg az Irmscher kormány, meg ilyesmi 
Valahogy még a 2DIN-es helyet kell majd még megoldjam a középkonzolon, lesz fényre sötétedő tükör, esőszenzor satöbbi
Csak szeretnék már ezekhez is eljutni mert műszakilag hiába rakom rendbe a kocsit az nem látszik, maximum hallatszik. Én szeretem, számomra jól is megy, jó vezetni, csak ez a sok hülye műanyag zörgés zavar 
Új hozzászólás Aktív témák
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sima lakkfekete ezerszer jobb lett volna, bár ez az első fekete kocsim, az tuti hogy többet soha
Eléggé maximalista vagyok, így sok javítás nem azért lett megcsinálva mert szükségszerű hanem mert utálom ha valami nem jó. Meg ugye a teljes bőrbelső se volt kötelező, meg az Irmscher kormány, meg ilyesmi