Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
Én általában Vanish szappant (ez a kemény, konkrétan egy szappan, tömör cucc) oldok fel egy kis vízben és azzal tisztítom át a kárpitokat, és úgy nagyon "ki sem mosom" belőlük, tehát megmarad az illata elég sokáig, friss tisztaság érződik. Kifejezetten illatosításra csak wunderbaumot szoktam New Car volt eddig mindig, most Arctic White még jobb talán.
Egyébként a múltkor írtam, hogy 8ezer körül volt a külső belső takarítás mindenféle ápolás, ózonozás, fertőtlenítés, légkondi pucolás stb.. Na ugyanezeknél a srácoknál mosattam tegnap 1.900 -ért (csak külső), de kb. viccen kívül 10x olyan szép, mint egy automata mosó, vagy mintha én gányolnám otthon. Nincs mese, elsőben nincs benne a manuális munka, nekem meg felszerelésem nincs
Mondjuk ő is mondta, hogy meglátszik, hogy kapott waxot a múltkor, pereg róla le a szar épp csak meg kell gőzölni.
Na, de a lényeg, hogy náluk van "illatosítás" is, azt hiszem 500Ft majd ezt megkérdem, hátha valami tartósabb, komolyabb dolog mert azért ez a wunderbaum is addig olyan amíg friss és az autóban van, semmi "maradandó" (de 1 percig sem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Valószínűleg idén már nem készül el a CXMT HBM3 memóriája
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Könyvajánló
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk ő is mondta, hogy meglátszik, hogy kapott waxot a múltkor, pereg róla le a szar épp csak meg kell gőzölni.