Hirdetés
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Android szakmai topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
D-s Kadettben volt szerencsém ahhoz a motorhoz és tényleg soha nem hagyott ott sehol
Vagyis egyszer volt, hogy álltam ki az utcából és leállt. Se kép, se hang, aztán rövid fejtörés után rájöttem, hogy valószinű porzik a tank
Sőt, egyszer szervízben is volt, mikor kész lett este elvittem kipróbálni, mondanom sem kell, hogy megállt, de tekintve, hogy tudtam mit csináltak rajta, csak a sötét miatt volt nehéz felderíteni a hiba okát, a gyújtás kábelét kicsit hanyagul rakták vissza, úgyhogy szépen lecsúszott 
Nagyon strapabíró gépezet, a mienk már eléggé felújításra szorult volna, mikor elcseréltük egy omegára, az egyik hengerben valószinű törött lehetett a gyűrű, mert kb. 4es kompresszió volt benne
Ennek ellenére elvitt olaszországba és vissza is hozott, úgy, hogy itthon derült ki, rossz olajpálca volt benne, úgyhogy kb. fele annyi olaj volt a motorban, mint kellett volna. 
Persze benne van, hogy olyannak megbízható autó, aki nem fél hozzányúlni, mert azért a karburátort kb. minden második hétvégén ki kellett pucolni, hol kicsit sokat evett, hol nem igazán akart alapjárat lenni
, de összeségében talán azt a kocsit szerettem a legjobban. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Autós topik
- Peugeot, Citroën topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- E-roller topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagyis egyszer volt, hogy álltam ki az utcából és leállt. Se kép, se hang, aztán rövid fejtörés után rájöttem, hogy valószinű porzik a tank
Ennek ellenére elvitt olaszországba és vissza is hozott, úgy, hogy itthon derült ki, rossz olajpálca volt benne, úgyhogy kb. fele annyi olaj volt a motorban, mint kellett volna.