Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hachiko95
aktív tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Én cseréltem szívó okoskereket egyszer, de igazából sok értelme nem volt, az indítási hangon kívül más tünetet nem produkált és indításnál ugyanúgy 1-2 másodpercig elkezdett kopogni pár hónappal utána. A kipufogó oldali gyári, szolenoidok gyáriak.
Beszéltem szerelőkkel, akik nem egyszer cseréltek ilyet és volt olyan is, amikor mindkét kereket és szolenoidot cserélték és ugyanúgy volt hangja indításnál.
Szóval amíg nincs hibakód és nincs teljesítményvesztés, addig nem probléma hogy megszólal egy pillanatra indításnál. Ezek a változó szelepvezérlésű rendszerek a legtöbb gyártónál ilyenek indításnál, csak sokkal drágábbak ha cserélni kell.Egyébként a szívósorral együtt elég jót tesz a nyomaték görbének, mert 2000-től ott van a max. nyomaték 80-90%-a és leszabályzásig végig építi a teljesítményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Guide PC230 ipari hőkamera eladó!
- Carly autó hibakód olvasó
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- Tesla Model X Performance "Raven" 795 LE 6fős GARANCIÁLIS, EAP, Új féltengelyek
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest