- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoshi_HUN
csendes tag
Ez alapján a leírás alapján sikerült életet lehelnem a tabba. Felraktam a scriptekkel a 4,9 es és a 5,58 as rendszert is. Működnek. Félig.
Nincs hang, és a töltöttségjelző is mindig 0%-ot mutat, ha bedugom a töltőt, nem érzékeli.
Van-e erre valami megoldás?Ha garanciáztatásra kerülne a sor, melyik rendszert tegyem rá vissza?
(Phone flash toollal csak a teclast ROM-ot tudom felrakni, a többi megáll 5%-on) -
Hoshi_HUN
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Egyik ilyen tabletünk egyszer csak úgy döntött, megakad a boot képernyőn, forog a zöld csík... Gondoltam jó, ráteszem a hivatalos frissítést az új partíciókiosztással. Két tabra sikeresen felraktam elsőre, hiba nélkül, azóta is működnek, itt IFW flash nem sikerül, 5%-on megakad az egész. Bekapcsoláskor a droidboot jön be. Rádugom a számítógépre nem látok tárhelyet. Tanácstalan vagyok, mit lehet tenni?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Hoshi_HUN
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Az egyik ilyen tabletünk egyszerűen kikapcsolt, majd amikor be szeretnénk kapcsolni, a forgó Op3n Dott logóig jut, nem megy tovább... Gyári ROM, nem lett vele mókolva. Itthoni megoldást tudtok rá javasolni?Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- SSD kibeszélő
- Tesla topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged