- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xlinux
tag
Sziasztok!
Egy nagyon jó ismerősöm hozott egy ilyen csodát, hogy nézem már meg, mert feltette töltőre és reggel ár nem tudta bekapcsolni.
Lassan három napja gyűröm ezt a történetet már jó néhány hozászolást végigolvastam és persze a leírásokat is. Nekem az a legnagyobb gondom, hogy script-ig nem jutok el, mert olyan süket mint az ágyú. A flash tool-nál megragadtam és persze az összes hibát is megtapasztaltam. Szerintem szervizes lesz de azért még egy utolsó reményként írok Nektek, hátha van rá megoldásotok.Azért leírom a szokásos hibákat, nyilván már nem tízszer hanem legalább negyvenszer próbáltam, három USB kábellel, két géppel, egyiken Win10 másikon Win7 van. Minden drivert kipróbáltam. Nincs több ötletem. Hátha Nektek van.
Ha From Local Flash-el csinálom ezt írja ki: ERROR : Port 1/2: IFW flash failed - SN : 895FE0CB79366147 - itt 5%-ig jut el.
Ha Costum Flash-el csinálom akkor pedig ezt (ADB ENUM failed): ERROR : Port 1/2: Device on port 1/2 timeout to enum adb (TIMEOUT = 180) - itt 10-22% változó.
Egyik után sincs változás a gépen.
Hát ennyi, köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest